Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep İphone X Yeşil Ekran Sorunu

EasyCep İphone X Yeşil Ekran Sorunu
Selahattin
07 Şubat 2024 00:33

EasyCep üzerinden 19.04.2023 tarihinde aldığım iPhone X 256gb telefonum durduk yere hiçbir darbe ya da düşme olmaksızın ekranda yeşil çizgi oluştu ve görüntü piksel piksel oldu. Daha önce de garantiye ekran değişimi için gitmişti ve ekran değişmişti. Tekrardan garanti kapsamında gönderdim fakat telefonun iç ekranında darbeye bağlı hasar olduğunu ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler. 5300 lira masraf çıkardılar. Kendilerine herhangi bir darbe olmadığını söylediğimde ise incelemenin devam ettiğini başka sorunlar çıkarsa fiyatın artacağını söylediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildirdim ve başvurdum. Sonucunu bekliyorum. Aynı sebepten şikayetçi bir sürü insanın olduğunu gördüm ve bu beni şaşırtmadı EasyCep onlara da aynı mazeret söylemiş.

09 Şubat 2024 14:05

2 gün önce şikayetini oluşturduğum EasyCep, kısa süre içerisinde şikayetime yorum yazıp ilgilenileceğini söylediler. 2 gün oldu hiçbir şekilde iletişimde bulunulmadı, bilgilendirilme yapılmadı. Çevreme ve sizlere EasyCep'i hiçbir şekilde önermiyorum. Gerekli yerlere başvurumu yaptım umarım en kısa zamanda çözülür.

07 Şubat 2024 09:10 (Şikayetten 8 saat sonra)
Selahattin
07 Şubat 2024 16:26

Güya arayacaktınız yardımcı olmak için ne arayan var ne soran.

09 Şubat 2024 14:09

Merhaba, Geri bildirimlerinizi hassasiyetle inceledik ve değer vererek ihtiyaç olduğunda faydalanmak için not aldık. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Zeynep

Ceren
06 Ekim 2023 15:19
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
11 Eylül 2023 23:51

Yusuf
06 Şubat 2024 17:25
EasyCep A Kalite (orijinal) Parça Kullanmıyor.
King sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 14:54
Mehmet sonucu yetersiz buldu