Ahmet
21 Kasım 2023 23:55

16.02.2022 tarihinde EasyCep Bilişim ve Ticaret A.Ş. firmasından satın almış olduğum 357293092649417 seri numaralı Apple iPhone XS Max 64 GB Altın marka telefonumun, 07.11.2023 tarihinde IMEI adresinin başkaları tarafından kullanılmasından dolayı aldığım yasal uyarı üzerine EasyCep firmasıyla iletişime geçerek 08.11.2023 tarihinde firmanın garantisi kapsamında tarafına kargoladım. Kendilerinden bana iletilen bilgi, ürünümün değişiminin gerçekleşip tarafıma yeniden gönderileceği şeklindeydi; ancak hâlâ ürün teslimi olmadı. EasyCep firması tarafından mağdur ediliyorum. Yurt içi telefon yerine kayıtsız telefon satışı yaparak beni zor durumda bıraktıkları gibi, başka bir ürünle değişim yapmayarak da mağdur durumda bırakıyorlar. Cihazın değişimini talep ediyorum. Bilgilerinize arz ederim.

22 Kasım 2023 09:32 (Şikayetten 9 saat sonra)
22 Kasım 2023 11:35
26 Kasım 2023 15:10

Cenan sonuçtan çok memnun

Cenan
20 Haziran 2023 16:03
"Özel olarak ilgilendiği için Zeynep hanıma teşekkür ederim. Çözüme ulaşmada çok yardımcı oldu."

Mesut
12 Haziran 2024 21:27
Şevket sonuçtan memnun

Şevket
25 Ağustos 2023 21:01
"Öncelikle en son ilgilenen müşteri temsilcisi sayesinde markaya saygımı yeniden kazandım, kuruma sefer katan bir çalışan onun sabri ve verdiği güven sayesinde sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Easy Cep İphone XS
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Eylül 2024 20:34
EasyCep Yasal İade Sürecinde Problem
EasyCep Yasal İade Sürecinde Problem
Uğur sonuçtan çok memnun

Uğur
21 Ağustos 2024 12:20
"Yeterince efektif ve hızlı olmasa da problemimi çözdükleri için teşekkür ediyorum. Özellikle müşteri hizmetlerindeki emekçi kardeşlere çok teşekkür ederim."
TrustBuy Güven Skoru