Onur sonuçtan çok memnun

Easy Cep Mobil Uygulama Ve Mağaza İşleyişi Farkı

04 Mart 2024 21:58
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Merhabalar. 15 gün önce Tokat merkezindeki mağazanıza cep telefonu almak için gittiğimde, o gün kullanmakta olduğum Xiaomi Poco X3 NFC model telefonumu takasa vermek istediğimi belirtmiş ve fiyat konusunda anlaşmıştık. Takas yapabileceğimiz veya istenirse peşin olarak da satın alabileceğimiz söylenmişti. Ancak zaman kısıtlaması nedeniyle o gün alım-satım işlemi gerçekleşmedi. 05.03.2024 tarihinde saat 18:00 ile 18:30 arasında mağazanıza tekrar gittim. Yeni bir cihaz almak ve kendi telefonumu takasa vermek istediğimi söylediğimde, telefonumda herhangi bir sorun olmamasına rağmen 'Xiaomi Poco X3 NFC modelini almıyoruz.' yanıtını aldım. Easy Cep mobil uygulamasında telefonumun 'Cihaz Sat' bölümünde teklife açık olduğunu ve oradan satış yapıldığını belirttiğimde ise 'Biz almıyoruz.' şeklinde yanıt vererek ikinci kez hizmet politikalarının dışında davranıldı ve sorunum çözülmedi. Mobil uygulama aracılığıyla cihazımın satışa açık olduğu halde 'Gelip evinizden alalım.' denilirken, mağazada neden ters bir tutum sergilenip satış yapılmadığını anlayamadım.

05 Mart 2024 08:56 (Şikayetten 10 saat sonra)
05 Mart 2024 09:40

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Eda

06 Mart 2024 10:13
06 Mart 2024 11:32

Şikayetim sonuçlandı, sorun çözüldü. Teşekkürler

26 Mart 2024 23:44

Teşekkürler

29 Mart 2024 14:30

Teşekkürler

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Rıdvan
26 Ekim 2023 18:04
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
23 Ocak 2024 13:12
Easy Cep Bozuk Telefon Satıyor
Serhat sonuçtan çok memnun

Serhat
12 Ağustos 2024 11:08
"İlgi ve çözüm için teşekkürler"
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
20 Aralık 2023 14:18
Easy Cep Ücret Mağduriyeti
Easy Cep Ücret Mağduriyeti

Onarılamayan Cihaz İçin Para İadesi Yapılmıyor, Kuponla Zorunlu Alışverişe Yönlendiriliyorum

Murat
18 Ekim 13:45
onarilamayan-cihaz-icin-para-iadesi-yapilmiyor-kuponla-zorunlu-alisverise-yonlendiriliyorum-1.jpg