Mustafa sonuçtan çok memnun

Easy Cep Mağazasında İkinci El Telefon Satışında Yaşanan Sorunlar

03 Aralık 2024 22:52
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Sayın Easy Cep yetkilileri, ben sizin gibi bir ikinci el şirketi görmedim. Elimde Xiaomi Redmi Note 8 cep telefonum var. Kayseri Park Easy Cep mağazasına götürdüm satmak için. Benim anlamadığım bazı şeyler var. Telefon ekranında hafif ölü piksel var diye hemen 'Olmaz, sistem bunu kabul etmez' dediler ve geri verdiler. Camı kırık olan telefonlara bile rakam veriyorsunuz, telefonun çalışmayan aksamı yok ama almıyorsunuz. Ölü piksel sorununu çözdüm, tekrar götürdüm. Baktı baktı, neymiş ekranın arkasında gölge varmış, 45 TL rakam verdi. Sormak istiyorum, ikinci el telefon alan bir yere her şeyi çalışan telefon mu getireyim? Bu nasıl bir mantıktır? O zaman neden satayım telefonu? Sitenizde sorgulattığımda bile en aşağı 1.000 TL fiyat veriyor. Çalışma mantığınızı anlamadım. Anlayan anlatsın.

03 Aralık 2024 22:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

04 Aralık 2024 11:24
31 Aralık 2024 15:10

Teşekkürler

Çetin sonuçtan çok memnun

Çetin
10 Mayıs 2024 20:29
"Yeni telefonumu teslim aldım teşekkür ederim alakadar olan herkesin emeğine sağlık."

28 Ocak 2025 12:18
İrem sonuçtan çok memnun

İrem
17 Temmuz 2023 22:05
"EasyCep çözüm merkezinde bana destek olan Şükran Hanıma, özverili davranışından ve üslubunun çok naif oluşundan dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Şikayetime bu kadar kısa sürede cevap verip, çözüm sundukları için firmaya da yarıca teşekkürlerimi sunuyorum."
Ezgi sonuçtan çok memnun

11 Mayıs 2024 15:27
"Teşekkürler"
Emin sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 12:49