Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Hüsranı: Dyson V15 Sorunu

29 Ocak 2024 16:08

Hepsiburada üzerinden Dyson Yetkili satıcısından aldığım Dyson V15 Total Clean ürünüm 2023 Aralık ayının ortalarında teslim edildi. Ürünümü yeni almış ve hevesle kullanırken, 29 Aralık günü toz haznesini boşaltırken bazı parçaların yerinden çıktığını fark ettim. Çok nazik kullandığımı rahatlıkla söyleyebilirim, zira daha ilk birkaç kullanımımdı. Çıkan kırmızı lastik parçayı plastik aksama tekrar yerleştirmeye çalıştım ve kırık olmadığını gördüm. Yerine oturmayınca Dyson Yetkili Servisini aradım ve görüntülü iletişim kurarak durumu fotoğraflarla kayıt altına aldılar. Tamirinin mümkün olmadığını, bütün toz haznesinin sıfırdan tarafıma ulaşacağını ifade ettiler.
Birkaç gün sonra durumu sorguladığımda stoklarda olmadığını ve en kısa sürede iletileceğini belirttiler. Bugün 29 Ocak 2024, olayın üzerinden tam 1 ay geçti. Hala stoklarda olmayan bir ürün ve tüm ürünü kullanışsız hale getiriyor. Alternatif bir çözüm yolu sunmadıkları gibi, 24 ay garanti verdikleri bir ürünün 1 ayını kenarda tutarak ne denli bir zarara uğradığımı da anlatabiliyorumdur umarım. Ne kullanırkenki hevesim kaldı, ne de bu markaya olan güvenim. Sizlere uyarım; bu markadan ürün alırken yapılan reklamlara ve işbirliklerine kanmamanız. Benimle aynı durumda olan onlarca, belki yüzlerce insan aynı sıkıntıyı yaşıyor. Geri verebilsem anında veririm.

01 Şubat 2024 18:29 (Şikayetten 3 gün sonra)

05 Şubat 2024 21:12

Sayın yetkili, Tarafıma bu şikayet sonrası hiç kimse ulaşmadı. Memnuniyetsizliğim daha da fazla arttı. 2. Aya doğru uzuyor süreç. Garanti bitsin, çözersiniz eminim.

26 Şubat 2024 11:33

Şikayetimin üzerinden 2 ay geçti. Hala en ufak bir adım atılmadı. Garantimin %18'i cihaz dolaptayken bitti. Göndereceklerinden en ufak ümidim kalmadığı için yan sanayi parçayı 500 liraya sipariş ettim. Satış sonrası destek için utanç verici bir örnek. Yedek parça sorunu varsa bu sizin sorununuz, müşteriler sizin tedarik probleminizin bir parçası olmak zorunda değil.

Duygu
05 Aralık 2024 12:20

Emre
25 Ekim 2023 11:51
Tayfun sonuçtan çok memnun

Tayfun
05 Ocak 2024 01:52
"Biraz gecikse de yeni ürün gönderildi. Teşekkürler."
Kudret sonuçtan çok memnun

Kudret
24 Ocak 2024 23:27
"Teşekkürler"
Dyson V15 Ürün Sorunu ve Mağduriyeti
Dyson V15 Ürün Sorunu ve Mağduriyeti
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 12:04

Dyson Kategorileri