Çelebi sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Yanlış Yedek Parça Gönderimi, Deneyimsiz Müşteri Hizmetleri

Dyson Yanlış Yedek Parça Gönderimi, Deneyimsiz Müşteri Hizmetleri
Çelebi
25 Mart 2024 18:41

Dyson web sitesinden 21 Mart'ta Dyson filtre almaya çalıştık. Ödeme sırasında sistem hata verdi ancak ücret çekilmiş. Müşteri hizmetlerini aradık, 48 saat beklememizi söylediler. Tamam dedik, 48 saat sonra müşteri hizmetlerini aradık, siparişin iptal olduğunu söylediler. Bize yanlış ürün sipariş verdiğimizi söylediler. Doğru ürün ödemesi için link attılar, 2400 lira olan filtre için 1500 TL yeni filtre ücreti aldılar. 5 gün sonra kargo geldi. Sürpriz bir şekilde filtre yerine havalandırma kapağı geldi. Bitmedi, tekrar müşteri hizmetlerini aradık, iade kodu oluşturdular. Şimdi gidip göndereceğiz, bitmedi ürün gidecek, onay verirlerse ödeme iade edilecek, 15 günü bulur dediler. Bitmedi, bize yeni sipariş vermemiz gerektiğini söylediler. Tamam dedik, site yine aynı hatayı verdi. Ücret çekildi, sipariş yok, tekrar aradık, tüm hikayeyi baştan anlattık, hiçbir etkisi olmadı, tekrar 48 saat beklememizi söylediler. Gram telafi, müşteri memnuniyeti yok, Dyson gibi bir firma Türkiye'de sıfır. Sonuç olarak biz hala bir filtre siparişi veremedik, tüm isteğimiz orijinal ürün kullanmak. Ben bu kadar amatör bir müşteri hizmetleri ve sıfır altyapılı bir web sitesi görmedim. Filtreyi alamadık, 210 TL kredi kartı kampanyasını kaçırdık, kaybettiğimiz zamanın değeri yok.

Bu nedenle, yaşadığımız sorunların acilen çözülmesini ve yaşanan aksaklıkların giderilmesini talep ediyoruz. Ayrıca, bu tür sorunların tekrar yaşanmaması için altyapınızın güncellenmesi ve müşteri hizmetleri süreçlerinizin iyileştirilmesi gerektiğine inanıyoruz. En kısa sürede konuyla ilgili geri dönüşünüzü bekliyor, sorunun çözümü için iş birliği yapmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek istiyoruz.

29 Mart 2024 13:35 (Şikayetten 3 gün sonra)

Basak sonuçtan hiç memnun değil

Basak
03 Ocak 2024 12:42
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
28 Mart 2024 13:05
Dyson Web Sitesinden Verilen Siparişin İptali.
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
21 Mart 2024 10:29
Dyson Müşteri Hezimetleri Çok Başarılı
Burcu sonuçtan memnun

Burcu
14 Temmuz 2023 23:43
"Geri dönüş hemen yapıldığı için teşekkür ederim"
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
03 Nisan 2024 14:53