Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Kapanma Problemi

22 Şubat 2024 23:16

Dyson V15 tetiğe bastıktan birkaç saniye sonra duruyor. Elim tetikte olmasına rağmen. Sonra tekrar elimi tetikten çekip basıyorum bir deneme sonrasında çalışıyor. Bu seferde süpürürken duruyor. Şarjı dolu filtreler temiz olmasına rağmen sorun kullanıma engel oluyor.

28 Şubat 2024 07:40

Merhaba herhangi bir dönüş yapılmadı. Çözüm için hiçbir gelişme yok.

28 Şubat 2024 12:51 (Şikayetten 5 gün sonra)

18 Mart 2024 23:39

Merhaba hala arıza için bize destek olan olmadı. Defalarca farklı günlerde günlerdir arıyorum fakat serviste telefona cevap veren yok. Sizi aramamız için 1 i tuşlayın diyorlar tuşluyoruz arayan dönüş yapan yok. Süpürgemiz günlerdir arızalı. Tuşa basıyoruz kendisini kapatıyor sürekli.

Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
03 Aralık 2023 17:33
"Teşekkürler"
Sinem sonuçtan çok memnun

Sinem
18 Mart 2024 01:58
"Mesajıma 2 gün içinde döndüler ve makinemi kısa sürede tamir edip gönderdiler, teşekkürler Dyson"
Alara sonuçtan çok memnun

Alara
26 Eylül 2024 22:35
"Anında çok pratik ve sorunsuz şekilde çözdüler. Müşteri hizmetleri ve servis harika. Teşekkürler..."

Dyson V15 Süpürgem Çalışırken Kendiliğinden Duruyor, Çözüm Bekliyorum

Yasemin