Tuğkan sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 18:59

Dyson V15 model süpürgeyi 28 Haziran 2022 tarihinde, 7000476418 sipariş numarası ile satın almıştım. Aldığım süpürgeyi 3 Eylül 2023 tarihine kadar (yaklaşık 15 ay) sorunsuz bir şekilde kullandım. 3 Eylül 2023 tarihinde yaşadığım partikül sayımı arızası nedeniyle servise yolladım ve bana yeni bir ana gövde yollandı. Yeni gönderilen ana gövdeyi yaklaşık 6 ay kullandım ve toz çıkarma haznesini boşalttığım sırada toz haznesi yerinden çıktı ve boşaltma kapağı açılmadı. Bununla ilgili teknik servis ile telefonla görüntülü olarak görüştük ve ana gövdedeki plastik parçanın kırıldığı, ancak ana gövde ile ilgili bu tür durumlarda 1 yılı geçtiği için garanti kapsamında olmadığı ve ürünün ücret karşılığında tamir edilebileceği söylendi. 15 ay boyunca kullandığım eski ana gövde ile böyle bir sorun yaşamamıştım. Yeni gönderilen ana gövdeyi 6 ay kullandım ve böyle bir sorunla karşılaştım. Bana gönderilen yeni ana gövde ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Her zaman kullanma talimatlarına uygun olarak kırmızı tetiği ileriye doğru iterek çöp haznesini boşaltıyorum. 15 ay boyunca kullandığım cihazda böyle bir sorun yaşamamışken, 6 ay kullandığım cihazda böyle bir sorun çıkması, bana yollanan yeni gövdenin arızalı olduğunu düşündürüyor. Ayrıca, yeni yollanan ana gövdenin 1 yıl kullanılmamışken kırılmasında 1 yıllık sürenin dolmadığı ve yeni ana gövdenin garanti kapsamında değiştirilmesi gerektiği kanaatindeyim. Bana 6 ay önce gönderilen ana gövdenin incelenip, garanti kapsamında olduğu için yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Ayrıca, garanti süresinin süpürgeyi alırken 2 yıl olduğunu beyan edip, daha sonra ana gövde ile ilgili sorunlarda garantinin 1 yıl olduğunun söylenmesi, firma için büyük bir eksikliktir.

29 Mart 2024 15:52 (Şikayetten 3 gün sonra)

29 Mart 2024 16:04

Az önce beni servisten aradılar ve ana gövdedeki plastik parçaların garanti süresinin 1 yıl olduğunu söylediler talebimin ücret karşılığı yapılabileceği cevabını aldım. Keşke ürünü alırken garantinin 1 yıl olduğu söylenseydi

02 Nisan 2024 10:11

Ayrıca garanti kapsamını ve şartlarını okuduğum zaman böyle bir bilgi göremedim ve Dyson ı arayıp görüştüm ve bana bu bilginin nerede yazdığını söyleyemediler.

Dyson V15 Süpürge: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği

Şeyma
20 Ekim 2024 13:49
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Yedek Parça Gönderimi

Ersin
05 Aralık 2023 00:15
Asiye sonuçtan çok memnun

Asiye
13 Mart 2024 20:58
"Merhaba dönüş ve ilginiz için teşekkür ederim yeni ürün gönderildi teslim aldım teşekkürler Dyson"
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
28 Mayıs 2024 23:23
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
02 Eylül 2024 17:40