Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
07 Ocak 2024 19:09

Dyson V12 toz haznesi contası daha alalı 14. Günümdeyken, hazneyi boşaltırken çıktı. İnternetten araştırarak nasıl takılacağını bulduk ve geri yerine oturttuk, ancak contayı takıp hazneyi ileri ittirdiğimizde tekrar çıktı. Birkaç kez daha denedik ve hiçbir şekilde oturmadı. Yorumlara baktığımda aynı sorunu yaşayan kullanıcılar olduğunu gördüm. Evimde köpeklerim var ve süpürgenin temizlik performansından son derece memnun kaldım; halımı, parkemi ve koltuklarımı tüm kıl ve tüylerden temizleyebildiği için adeta aşık oldum. Ancak bu conta bir kez çıktığında bir daha geri yerine oturmuyor, hazneyi takarken ittirildiği yönde çıkacak şekilde tasarlanmış ki bu tasarımsal bir hata. Bu yüzden iade etmek zorunda kaldım. Ayrıca kenardaki mor yerlerinde bu kadar kısa sürede aşınma ve yerinden çıkma gibi bir durum oldu. WhatsApp üzerinden müşteri hizmetlerine ilettiğim halde ve aradan 5 gün geçmesine rağmen hiçbir dönüş alamadım. Bu durumu çok fazla önemsemiyorum ama bu contanın çıkıp da geri takılamıyor olması beni rahatsız etti. Bu kadar memnun kalmışken böyle bir hatadan dolayı iade etmek zorunda kalmak istemezdim. Buradan üzgün bir şekilde duyurmak isterim. Dyson, lütfen beni arayarak bilgilendirme yapmayın. Çok güzel bir ürün yapmışsınız; işlevsel olarak mükemmel ama böyle bir tasarımsal hata yapmamalıydınız.

12 Ocak 2024 18:25 (Şikayetten 4 gün sonra)

Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
16 Haziran 2025 11:42
Burcu sonuçtan memnun değil

Dyson Süpürgemin Conta Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Burcu
16 Nisan 2025 19:28
Dyson Süpürgemin Conta Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
Aygül sonuçtan hiç memnun değil

Aygül
12 Ağustos 2024 15:14
Yener sonuçtan çok memnun

Yener
18 Haziran 2024 14:43
"Dyson müşteri hizmetleri bizi arayıp çözüm sundular. Tarafımıza yeni hazne gönderileceğini söylediler. İlgileri için teşekkürler"

Dyson Kategorileri