Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10: Hayal Kırıklığı Ve Sürekli Sorunlar

Tolga
28 Aralık 2024 19:15

Dyson V10 kronik filtre uyarısı;
Öncesinde Dyson V8 elektrik süpürgem vardı ve çok memnundum. Memnuniyet dolayısıyla V10 aldım ama aldığımdan beri defalarca servise gönderdim. Şarj olmama, kesik kesik çalışma, filtre ikazı gibi sorunlar yaşadım. Her seferinde servise göndermek için kutula, servisten gelmesini bekle, kısa sürede de gelmedi. Süpürgesiz geçen zaman ve sonunda servise ver gelsin derken garanti süresi geçti. Son göndermemde artık marka değeriniz gereği (satarken tonla paraya satma) değişim istemiştim ama standart markaya dönüştüğünden kale bile almadılar. Hala filtre uyarısı veriyor ve bazen 3. kademede çalışırken kesik kesik çalışıp duruyor. Maalesef benim için bir efsane olan Dyson süpürge sıradan sorunlu bir marka oldu. Şimdi beni arayacaklar, servise gönderin bakalım ama ben verdiğim yüklü ücret karşılığı kesin çözüm istiyorum ve lütfen gerçekten yetkili biri arasın.

02 Ocak 14:16 (Şikayetten 4 gün sonra)

Tolga
05 Ocak 15:46

Maalesef hiçbir gelişme yaşanmadı, alacak olanlar kanaatimce eski sağlamlık ve müşteri memnuniyeti için çözüm cabası yok

Halime sonuçtan hiç memnun değil

Halime
19 Şubat 2024 01:04
Behre sonuçtan hiç memnun değil

Behre
23 Ekim 2023 14:01
Güliz sonuçtan memnun değil

Güliz
29 Eylül 2023 16:52
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
23 Aralık 2023 11:28