Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürgemin Servis Sorunları Ve Hayal Kırıklığı

Dyson Süpürgemin Servis Sorunları Ve Hayal Kırıklığı
12 Aralık 2024 21:42

Dyson V15 Absolute Detect süpürgemin çekerken başlığın çalışmaması problemi vardı. 23 Kasım'da Dyson Kentpark yetkili servisine verdim. Ürüne bakım yapıldıktan 15 dakika sonra tetik problemi olduğu ve ana gövdesinin değiştiği mailini aldım. Eve geldim, bir hafta sonra süpürgeyi tekrar kullanınca aynı sorunun devam ettiğini gördüm. Videoya çektim; iki ayrı zeminde bazen takılıp bazen normal çalışıyor. Ürünümü yetkili servise tekrar götürdüm. 'Verdiğiniz parçalar sıfır parçalarsa neden bozuk çıktı?' dedim. 'Parçalar İngiltere'den geliyor, bozuk çıkabiliyor' dediler. Sonra bana tekrar mail geldi. Hiçbir sorun yoktu diye video kayıtlarını gösterdim. Nasıl mümkün olabilir? Her iki zeminde de ürünüm duruyor ve videosunu gösterdim. 'Ben yapmıyorum ki, öyle söylemişler' dediler. Ben Dyson’a neden bu kadar para ödedim? Şarjlı dikey süpürgenin dörtte biri fiyatına aynı performansta başka bir ürün alabilirdim. Sırf garanti kapsamı korur elektronik alet diye, bugünkü fiyatıyla 40 bin TL'yi neden verdim?

18 Aralık 2024 11:18 (Şikayetten 5 gün sonra)

05 Ocak 2025 19:45

Hiç kimse benimle iletişime geçmedi

Necati sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Arızası Ve Servis Mağduriyeti: 4 Kez Gönderilen Cihaz Hala Çalışmıyor!

Necati
28 Mayıs 2025 10:18

Halil
01 Haziran 2025 13:50
Dyson Süpürgede Siklon Deformasyonu Ve Parça Sorunu
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Nalan
18 Şubat 2024 19:41