Sezar sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Servisleri İş Yapmamak İçin Yalan Söylüyor

22 Ağustos 2024 19:10

Dyson marka şarjlı süpürge aldım. Bataryası zayıfladı, garantiye götürdüm. Serviste bana makineye sıvı temas ettiğini ve bataryasını değiştirmeyeceklerini söylediler. Makine çalışıyor. Çalışan makineye 5850 TL masraf istediler. Ben 7 bin tl'ye aldım, bu nasıl iş anlamadım. Makine çalışıyor. Sen bataryayı değiştir dedim ama olmaz dediler. Bir de sıvı teması, içine su çektiniz diyorlar. O kadar para verip alıyoruz, nasıl azıcık suyu içine alıyor? Bir filtre gibi bir şeyi yok mu? Şikayetçiyim.

24 Ağustos 2024 13:23

Yanlışın adresi Dyson çalışan makineye 5800 lira servis ücreti istiyor garantili süpürge sıvı teması varmış diye İnsanları kandırmış oluyorlar. Garantili mal alıyoruz paramızla rezil oluyoruz servis işine geldiği gibi hareket ediyor bir daha asla Dyson markasına güvenmem guvenmeyinde

24 Ağustos 2024 12:54 (Şikayetten 1 gün sonra)

24 Ağustos 2024 13:09

Dursun
11 Mart 2025 11:15
#V8
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
28 Mayıs 2025 14:02