Dyson Servis Sürecinde Zorluk Ve Arızalı Ürün Sorunu

Orçun
25 Ekim 2024 10:53

Dyson purifier humidify cool formaldehyde hava temizleyici ürünü satın aldım. Ürün pompa motoru arızalı şekilde gönderilmiş. Aşırı gürültülü çalışıyordu. Dyson servisi aradım. Ürünün yanında olup aramam gerektiğini, videolu görüşme yapacağımızı söylediler.

Telefonda görüşmeden servise bile götüremiyoruz. Arızalı ürün var elimizde, ya işimizden izin alacağız ya da sırtlayıp iş yerimize getireceğiz ürünü. Servis kayıtlarını azaltmak için yaptıkları bir uygulama. Neyse ki şansıma (! ) hasta oldum ve bir gün işe gitmediğim zaman aradım Dyson'ı. Telefonda görüştük. Görüntülü de görüştük ürünü gösterdim. Üründen çalışırken aşırı ses gelmesiydi şikayetim. Görüntülü görüşme yaptığım arkadaş dedi ki, yani ben sesi duyamıyorum ama servis kaydınızı açtım. Yani bu görüşme tamamen gereksiz şekilde yapıldı. Bu görüşmeyi yapmadan servis kaydı açılmıyor, yapsanız bir işe yaramıyor. Sadece servis kaydı oluşturmak için önümüze çıkartılmış bir engel.

Servis kaydı sonrası ürünü götürdüm. 15 dakika içinde geri verdiler ürünü. Çünkü pompa motoru arızalıymış. Yenisiyle değiştirildi. Yani bana bozuk ürün verilmiş. Eve geldim ancak sorun aynı şekilde devam ediyor. Ürün sesli çalışıyor. Tekrar servis kaydı oluşturup tekrar götüreceğim. Aynı zamanda Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurdum, ayıplı mal sattıkları için. Gelişmeler oldukça burayı güncelleyeceğim.

30 Ekim 2024 18:06 (Şikayetten 5 gün sonra)

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Purifier Humidify+cool Formaldehyde

Dyson Servisinde Çözülemeyen Gürültü Problemi

Melis
17 Mart 2025 19:25
Dyson Servisinde Çözülemeyen Gürültü Problemi
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
20 Mayıs 2024 17:34