Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 11:37

Merhaba. Dyson marka bir süpürge aldım. 6 ay sonra lazer başlıkta bulunan gırtlak hortum yırtılması sonucu Dyson ile irtibat kurdum yenisini gönderdiler. Üzerinden 5 ay geçti gelen üründe yırtıldı. Koskoca firma nasıl ArGe yapıyor da bu başlığa o hortumu takıyor. Lazer başlık hareketli olduğu için sürtünme sebepli hortumun sağı ve solu yırtılıyor. Dyson garanti süreci olsa dahi bir parçayı sadece 1 sefer ücretsiz gönderiyoruz. Sadece yedek parça anlamında yardımcı olabiliriz 4000 TL fiyatı diyor. Ben bu parayı versem de 5 ay sonra oda yırtılacak. Bunu neden geliştirmiyorsunuz? Ben bu ücreti vermek istemiyorum. Dyson kalitesinden memnunum ancak lazer başlık istiyorum. Böyle saçma bir garanti olamaz. Lütfen düzgün bir lazer başlık gönderilmesi hususunda yardımcı olun.

04 Nisan 2024 16:31 (Şikayetten 5 gün sonra)

22 Nisan 2024 15:52

Üzerinden aylar geçti arayan soran yok. Süpürgemin ev adresimden alınıp incelenmesini talep ediyorum kafanıza göre talepte bulunursanız ücretli yardımcı oluruz diyorlar. Üründe conta kalmadı çekmiyor eskisi gibi. Ayrıca 07.30/19.30 saatleri arası evde olamıyorum ısrarla 09.00/19.00 arası arama yapmanız lazım diyorlar. Bilerek garantisinin dolmasını bekliyorlar. Dyson çok büyük pişmanlıkmış çevremde kimseye tavsiye etmeyeceğim.

Büşra
28 Ekim 2024 10:07
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
12 Ocak 2025 12:44
Dyson Süpürge Lazer Başlığı Sorunu
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürge Başlık Sorunu: Tekrarlayan Yırtılma Ve Ücretli Değişim

Mehtap
28 Ekim 2024 12:02
Dyson V15 Süpürge Başlık Sorunu: Tekrarlayan Yırtılma Ve Ücretli Değişim

Garanti Süresi Yeni Dolan Dyson Süpürgede Yüksek Onarım Ücreti Ve Mağduriyet

Nermin
06 Eylül 2025 22:49
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
08 Aralık 2024 14:32