11 Eylül 2024 13:07

Merhabalar, Media Markt aracılığı ile 14.10.2022 tarihinde U3B-EU-RGW0325A seri numaralı Dyson V15 Detect Absolute marka cihaz aldım. O tarihte 1800 TL ödeyerek kasko yaptırdım. Yaklaşık 1 ay önce halı başlığı kırıldı ve Dyson müşteri hizmetlerini aradığımda bana yardımcı oldular ve yenisi ile değiştirdiler. Fakat sonradan koltuk altı başlığı da kırıldı. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda kaskosunun olduğunu ve hala garanti kapsamında olduğunu bildirmeme rağmen koltuk altı başlığının kasko ve sigorta kapsamında olmadığını belirtip yardımcı olamayacaklarını bildirdiler. Tek bir ürün alıyorsunuz, aynı kutudan başlıklar çıkıyor ve birini garanti kapsamına alıp diğerini almıyorlar. Buna kargalar bile güler. Buradan Dyson yetkililerine sesleniyorum, böyle bir durum olabilir mi? Müşteri hizmetlerinden alamadığım desteği buradan da alamazsam yakın zamanda gidip mahkemeye başvuracağım.

12 Eylül 2024 16:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

01 Ekim 2024 21:41

Aranacağımı söylediniz fakat hala bir Dyson yetkilisi aramadı

Ayşe
17 Haziran 2025 23:11

12 Kasım 2024 21:22
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
02 Kasım 2023 12:05

Tuba
07 Mart 2025 01:57

Kudret
02 Nisan 2025 16:42
Dyson Süpürge Garanti Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı!
Dyson Kategorileri