Betül sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen5detect Süpürge Sorunu

12 Ekim 2023 12:18

23.09.2023 tarihinde Dyson gen5 marka süpürge satın aldım. Birkaç gün sonra hali başlığı çalışmamaya başladı. Video gönderdim birkaç yönlendirme yapıldı. Mail üzerinden görüştük ve yeni parça temini yapılacağı iletildi. Birkaç gün daha bekledim dönüş yok tekrar mail ile iletişime geçtik gen 5 yedek parça satışı daha olmadığı satış yapılmaya başladığında bilgi verileceği iletildi. Kendi kendine bozulan başlık mı dersin en ufak temasta metal borusunda oluşan çizikler mi dersin 27000 TL ödediğimiz ürünle elimizde kala kaldık. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir marka değil. Firmaya güvendik servisi çok iyi, ürünlerinin arkasındalar diye üretilen ürünlerin yedek parçaları yok daha piyasada bu nasıl satış politikası anlamıyorum. Yedek parçası olmayan ürün neden satışa sunulur. Kimse alırken bozulacak mantığıyla almadığı için yedek parça sorarak almıyor ürünü. Lütfen ürünlerinizin arkasında durun ben 2/3 günde bir yedek parça sormak zorunda değilim. Yedek parça temini yapıldığında bilgilendirileceğiz mesajı almak yerine net cevap ile firmadan dönüş bekliyorum ve keşke netten alsaydım en azından iade şansım olurdu çok pişmanım bir de gidip tanıtımını dinleyip satın aldığım için.

02 Kasım 2023 09:03

Dyson gen5 detect marka model ürünüm alındıktan 1/2 hafta sonra motorbar başlığı dönmedi defalarca konuştuk mail biriminden WhatsApp grubunun haberi yok WhatsApp grubunun telefonla bilgi veren müşteri hizmetlerinden yedek parça stoğu olmadığı söyleniyor ürün satışı yapılıyor ancak yedek parça yok ara ara müşteri hizmetlerini aramam gerektiği söylendi 1 ayı geçti ve aldığım ürünü kullanamıyorum servis çok kötü daha ne kadar bekleyeceğiz bir tarih ileten de yok

16 Ekim 2023 13:16

Parça stoğu yok elimizde ara ara arayın stok takibi yapın dendi yardımcı bu şekilde olunuyormuş firmada. Çalışanların da konuyla alakalı bilgileri yokmuş. Sonuç olarak 1hafta sonra çalışmayan parça için Türkiye'de stok yok denerek yardımcı olunmadı profesyonel desteksiz ürün satış elemanları mevcut ama bu konuda inanılmaz başarılı buldum firmayı

14 Ekim 2023 14:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Betül D. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

16 Ekim 2023 13:13

Kesinlikle sadece bekleyin stok gelince artık kime denk gelirse kapan alır mantığı yapılıyor yedek parçası üretilmeyen ürünler satışa sunuluyor çöpe atacak paranız varsa Dyson tercih edebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir marka kendisi yanıltıcı bilgilendirme yalan satış politikası mevcut

02 Kasım 2023 09:05

Sorun çözülmedi yedek parça sarış yok ürün var ve ne zaman temin edileceği belli değil

Birce

26 Nisan 2024 18:04
Sevda sonuçtan memnun değil

Sevda
27 Aralık 2023 14:02
Talha sonuçtan hiç memnun değil

Talha
17 Ekim 2024 01:21