Canan sonuçtan çok memnun

Canan
01 Mayıs 2024 20:20

https://www.dyson.com.tr/ web sitesinden satın aldığım Airwrap Complete Long Diffuse setinden geniş tarak başlığında üretim hatası olduğunu düşünüyorum. Bağlantı yerindeki plakalar arasında bir açıklık bulunuyor. Bunu Türkiye destek hattını (0850 532 1144) arayarak görüntülü arama ile ürünün hatasını gösterdim ve d*****@dyson.com.tr e-posta adresine ilgili hatalı ürün görsellerini ve videosunu paylaştım. Geri dönüş olarak ürünün fabrikasyon hatası olduğu söylendi ve öncekiyle yenisiyle değiştirilmesi gerektiği belirtildi. İkinci defa yapılan bilgilendirme aramasında ise 'ürünün kullanıma engel teşkil etmediği' söylendi ve hatalı ürünün değişimi reddedildi. Konu hakkında desteğinizi rica ederim.

07 Mayıs 2024 14:01 (Şikayetten 5 gün sonra)

Mihriban
01 Nisan 2024 16:30
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Dyson Airwrap Saç Şekillendirici Saçımı Sarmıyor İade Talebim Reddedildi

Zeynep
07 Mayıs 2025 10:00
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
17 Mayıs 2024 13:06
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
17 Şubat 2025 09:44