Serpil sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 13:41

Dünya Göz Hastanesi Altunizade şubesinde göz kapağı düşüklüğü nedeniyle 29 Nisan da bir operasyon geçirdim. 12 Mayıs'ta akşam 11-12 sularında hapşırmam sonucu dikiş açıldı kanamalı şekilde hastaneyi aradım ve bana gelin uzman doktorlarımız yardımcı olacaktır dendi. Hastaneye gittim doktor muayene etti evet açılmış ama yapacak bir şey yok al göz pedini kendin yapıştır sabahı bekle dedi. Bunun üzerine hastaneye bu açık yarayla ilgili işlem yapılmadığına bir pansuman dahi yapılmadığına dair yazı istedim fakat vermemek için türlü bahaneler üretildi. Bunun üzerine gittim devlet hastanesinin aciline orada hemen müdahale yapıldı pansuman yapıldı açık yara içerisine bir şeylerin girdiğini söyledi doktor ve böyle bırakılmaması enfeksiyona açık olduğunu söyledi ve rapor verdi. Dünya Göz Hastanesi Hastanesi tarafından 11:45 e randevu verildi dikiş için sonra hastaneye gidince 14:15 ten önce alamayacaklarını söylediler. Şikayet edince öğreniyorum ki burası Sağlık Bakanlığına bile bağlı olmayan ticarethaneymiş. Sizin sağlığınızın hiçbir önemi yok burada maalesef. Buraya geleceğinize veterinere gidin gerçekten daha iyi. Konuyla alakalı raporlarımı aldım hukuki süreç başlayacağım.

16 Mayıs 2024 16:20 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Serpil U. , Bildiriminiz değerlendirmeye alınmıştır. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Serpil
16 Mayıs 2024 16:28

Bizzat hastanenizin içindede şikayetlerimi dile getirdim ama çözüm odaklı olmadı kimse. Ne kendim gelirim ne de bir başkasına tavsiye ederim hastanenizi. Hastane değil bildiğin ticarethane orası. Sadece dinle ve çekil yapılan tek şey bu. Hastane müdürünüz koltuğundan kalkıp kendini göstermiyor bile. Yazık önüne gelen banko personeline yükleniyor.

Dünya Göz Hastanesi'nde İletişim Eksikliği Ve Randevu Karışıklığı Yaşadım

Sule