Kübra sonuçtan çok memnun

Dünya Danışmanlık Ve Psikoloji Merkezi İptal Edilen Seanslar Ve Çifte Standartlar

30 Kasım 2024 23:39

Pendik şubesinde 2021 yılında ilk olarak B** Hanım'la bireysel olarak birkaç seans geçirdim ve sonradan B** Hanım'la çift terapisine başladık ancak tam başlayamadık. Sadece tek seans gidebildik ve daha sonrasında kurum tarafından iki kez seansımız yarım saat, bir saat kala gibi bir süre içerisinde iptal edildi. Bir kerede bir gün öncesinden haber verildi. Daha sonrasında 30 Kasım (yani bugün) için oluşturduğumuz seansı bu sefer bizim işimiz çıktığı için kendilerinin yaptığı gibi bir saat kala haber verdik ancak kendilerinden bu sefer seans iptalinin yapılacağını, ancak bir sonraki seferde seansa gelmezsek ücretin tarafımızdan isteneceğini, prosedürün böyle olduğunu söylediler. Şunu merak ediyorum: Böyle bir talepleri var kendilerinin, madem o zaman bizim iptal edilen 2-3 seansımız ücretsiz olarak bize verilecek mi? Eğer öyle ise ben kendilerine talep ettikleri ücreti hemen vermek isterim. Mağduriyet ne yazık ki tek taraflı olmuyor. Bu kurumu eski tecrübeme dayanarak birçok kişiyi yönlendirdim ama bu dönüşleri hiç hoş olmadı. Üstelik Nişantaşı şubesine bağlandığımızda bizi aramalarını talep ettik, seansı kendileri iptal ettiği için ama asla bize dönüş yapılmadı. Fakat kendileri mağdur olunca bu yaklaşımda bulundular. Begüm Hocamıza teşekkür ederiz bir seans için ancak kurum çalışanlarını esefle kınıyorum.

Randevu Ve Para İadesi Sorunları İle Stresli Bir Deneyim

23 Nisan 2025 09:53
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Paketinde Kalan Seansların İptali

03 Ocak 2025 10:29