Dunkloss Official Dunkloss Mağazasının İade Sıkıntısı

22 Ocak 2024 17:17

Dunkloss mağazasından alınan tech fleece windrunner Hoodie ve Nike tech fleece jogger 30 derecede yıkanmasına rağmen neredeyse 2 beden küçüldü. Daha hiç giyilmeden 2 beden küçülen takım için satıcı ile iletişime geçtim kendilerini düşünür tarzda biz yıkanmış ve etiketi olmayan ürünü başka müşteriye satamayacaklarını yazdılar. Zaten böyle bir ürünün satılması etik değil. Belli ki üründe bir sorun var değiştirilmesi gerekiyor ama asla müşteri açısından bakmıyorlar sadece kendi açılarından 1 takım değiştirince uğrayacakları zararı düşünüyorlar. Şu zamanda az para değil ödediğimiz paralar. Asla bundan sonra Instagram mağazalarından, markası belli olmayan mağazalardan alışveriş yapmam. Satıcının ürünü satıncaya kadar olan ilgisi ürünle alakalı sorun çıkınca hemen kayboldu.

22 Ocak 2024 17:22 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Yıkanmış ürünlerde iade / değişim olmuyor, formu bozulduğu için. Bu tek bizim firmamıza ait bir durum değil tüm reel ve sanal mağazalarda bu prosedür geçerlidir. Orijinal mağazadan’da alsanız etiketi kopuk, yıkanmış ürünü almazlar.

Gamze
Gamze
23 Ocak 2024 18:00

Orijinal mağazadan alsak marka ürününün arkasında durur, ürün daha hiç kullanılmadan 30 derecede yıkanmasına rağmen 2 beden küçülürse eminim üründe bir sorun vardır diye en azından incelemeye gönderirler. Sizden böyle bir incelik beklemek çok yanlış oldu haklısınız! Standart işleyiş ürünü satıncaya kadar ilgili satıcı ama ilk problemde bizim böyle bir prosedürümüz yok durumu!

El Musto
El Musto

Merhaba, ürünün fotoğrafı varsa Instagram'dan bana atabilirmisiniz merak ettimde

Etiketsiz Ürün Gönderimi Ve İade Sürecinde İletişimsizlik Mağduriyeti

06 Eylül 2025 19:51
Çınar sonuçtan hiç memnun değil

Çınar
06 Şubat 2025 10:35