Dunkloss Official

tam yıldız tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız 3.9
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Dunkloss Official ile ilgili bir şikayetin mi var?
21 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 hafta önce

Dunkloss Official Cevap Vermiyor

Dunkloss'tan şort aldım ve baskıları ikinci yıkamada kalkmaya başladı. Yazdım. Onlara ve birkaç tane soru sordular. Ben de cevap verdim. Sonra da sipariş numarasını istediler. Bende gönderdim. Sonrasında cevap beklemeye başladım ve iki gün geçmesine rağmen geri dönüş yapmadılar.

Ömer'in Teşekkür Mesajı
  • 5 gün önce

“Teşekkürler”

Ömer Şikayetini Yayından Kaldırdı
29 Mart

Dunkloss Official İade Kabul Etmiyorlar Ürün Görseldeki Gibi Değil

Dunkloss'dan Nike tech fleece aldım. Görselle gram alakası yok. İadeyi de kabul etmiyorlar. Denecek hiçbir şey yok. Buradan alışveriş yapmayacağım ürünün kalitesini gram beğenmedim. Kampanya kapsamında diyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli başvuruları yapacağım.

Doğukan'ın Teşekkür Mesajı
  • 24 Mart 14:27

“Halledildi.teşekkürler”

Doğukan Şikayetini Yayından Kaldırdı
09 Mart

Dunkloss Official İade Yapmıyor

Dunkloss'dan tech aldım görselle gram alakası yok. İadeyi de kabul etmiyorlar. Denecek hiçbir şey yok. Buradan alışveriş yapmayacağım ürünün kalitesini gram beğenmedim. Yoğun bir koku var kampanyalı ürün diye iade yapmıyorlar. Böyle saçmalık olamaz. Bir daha alışveriş yapmayacağım bu sayfadan.

15 Şubat
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
  • 23 Şubat 16:40

“Para iadesi hesaba yatırıldı ancak 2 hafta gibi bir süre orijinal olmayan bir markaya paramı yatırdım. Ürün görsellerdeki gibi değil ama para iadesini yaptığı için firmaya teşekkür ederim.”

Dunkloss Official İade Edilemiyor, Sayfa Cevap Vermiyor

İade edemiyorum firma cevap vermiyor. Dunkloss mağazasından aldığım 107128314 sipariş numaralı ürün görseldeki gibi gelmedi sahte bir eşofman geldi ve...

Efe
27 Ocak

Shopier Ürün İade Edemiyorum

Shopier'den bir ürün sipariş ettim ve benden üye olmamı istemedi şimdi ürünü iade etmek istiyorum fakat hesabım olmadığı için edemiyorum ilgilenirseniz sevinirim yoksa direkt yurtiçine sipariş numarasını vererek yollamayı düşünüyorum yarım ederseniz sevinirim

11 Ocak

Dunkloss Official Dunkloss Kargo Ve İletişimsizlik

Dunkloss.com dan alışveriş yapmak için ürünleri sepetime ekledim ancak 4-5 farklı yer yazmama rağmen hepsinde "Bulunduğunuz konuma gönderim yapılmamaktadır." uyarısı alıyorum. Konuyla ilgili iletişim kurabileceğim hiçbir numara, mail adresi veya başka bir kanal yok.

Dunkloss Official Dunkloss Kargo Ve İletişimsizlik
Eren'in Teşekkür Mesajı

“Teşekkür ederim Umarım iade sureci sorunsuz tamamlanır”

Eren Şikayetini Yayından Kaldırdı
29 Aralık 2022
Emir'in Teşekkür Mesajı

“Teşekkür ederim”

Dunkloss Official Ürün İade Veya Değişim

Ürünüm büyük geldi ama iade ya da değişim için mesaj ve aramalara cevap verilmiyor. Aradığım numara kullanılmıyor en azından size ulaşayım ürün için d...

Mitatcan sonuçtan çok memnun
Mitatcan Şikayetini Yayından Kaldırdı
22 Kasım 2022

Dunkloss Official İade Etmek İstiyorum

Shopier satıcısı dunkloss dan 21/11/2022 tarihinde kardeşime hediye hırka sipariş ettim. Kumaşı ince ve kardeşim beğenmedi iade etmek istiyorum Mağazayı Instagram hesabında ekledim mesaj gönderdim cevap verilmedi. Mail attım ona da dönüş yapılmadı İade için bana dönüş yaparsanız sevinirim

15 Ekim 2022

Dunkloss Official Siparişimi İptal Etmek İstiyorum

Shopier satıcısı dunkloss dan 15/10/2022 tarihinde ürünler sipariş ettim. Sipariş numarası 882252283 dür. Mağazayı Instagram hesabında ekledim mesaj gönderdim cevap verilmedi. Siparişi iptal etmek istiyorum ancak Shopier üyesi olmadığından yapamıyorum. Siparişim iptal edilsin lütfen hiçbir şekilde u...

Cavid'in Teşekkür Mesajı

“Para iadesi ve ilginiz için teşekkürler”

Cavid Şikayetini Yayından Kaldırdı
08 Eylül 2022

Dunkloss Official Sayfası Ürün Gönderilmiyor

Instagram Dunkloss sayfasından hırka aldım 31 Ağustos tarihinde kargoya verildiği söyleniyor kargo şirketide ürünü fiziken teslim almadığını söylüyor iade talebime cevap verilmiyor ne ürün elime ulaştı ne de iade yapabiliyorum mesajlarıma cevap alamıyorum.

23 Mart 2022

Dunkloss Official Değişim İçin Ücret Talebi

20.03.2022 tarihinde X bir sayfadan aldığım eşofman takımının bedeni olmadı satıcı ile iletişime geçtim benden 40TL değişim ücreti istedi. Değişimde kargo ücretini alıcının karşıladığını söyledi. Bu durumdan şikayetçiyim. Acilen en yakın zamanda tarafıma ulaşılmasını sorunumun çözülmesini istiyorum

20 Nisan
Mustafa Şikayetini Yayından Kaldırdı
14 Şubat
Kaan Şikayetini Yayından Kaldırdı
31 Aralık 2022
Okyanus Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Dunkloss Official marka profilini oluşturdu.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %47
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Dunkloss Official marka profilini oluşturdu.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %47