Derya sonuçtan çok memnun

Duaderm Duoderm Ürünlerinin Bana Açtığı Hasar

27 Haziran 2023 08:12
Derya'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü ilginiz için teşekkürler”

Eskişehir de ki Evkur'dan 10 adet ürün aldım. Yüzüm çok kötü oldu temizleme den tutunda göz altı serumuna kadar 3 ay kadar oldu. Bin pişmanım ve bn iki sene borcunu ödeyeceğim kullanmadığım ürünlerin. Eşime ve çocuklarıma karşı çok mahcup oldum. Resmen psikolojim bozuldu. Yüzüm kötü oldu ona mı yanayım. Kullanmadığım ürünlere para ödüyorum ona mı yanayım.

07 Temmuz 2023 17:34

Şikayetime hızlı bir şekilde geri dönüş sağlandı. Çözüme ulaşmak için ilgileniyorlar. Ve sonuç güzel olacak inşallah. Ürünlerinin arkasında durdukları ve ilgilendikleri için teşekkür ederim.

27 Haziran 2023 08:06

Eskişehir de Evkur'dan on adet ürün aldım. Hiç biri işe yaramadı ve cildimi daha kötü yaptı. Kullanmayı bıraktım. Ürünleri geri iade etmek istiyorum. Kullanmadığım ürünlere iki sene para ödemek istemiyorum. Esime ve çocuklarıma karşı da çok mahcup oldum bu konuda. Yüzüme mı yanayım yoksa kullanmayacağım ürünlere para ödeme mi psikolojim bozuldu lütfen geri verme konusunda bana yardımcı olun.

03 Temmuz 2023 10:05 (Şikayetten 6 gün sonra)
21 Temmuz 2023 17:15

Sorunum çözüldü ilginiz için teşekkürler

Azize sonuçtan çok memnun

Azize
26 Kasım 2023 10:31
"Benimle ilgilenmeleri hayran kaldım çok teşekkür ediyorum sıkıntımı giderdiniz beni çok mutlu ettiniz şu ana kadar senin gibi bu kadar çok ilgili birisini hiç tanımatım sizinle tanışmak tan çok memnum kaldım hem sizden hem duaderm ailesine tekrardan teşekkür ediyorum ❤💜"
Fatma sonuçtan memnun

Fatma
06 Ocak 2024 16:06
"Ben ilk defa müşterileriyle bu kadar iyi ilgilenen marka gördüm özellikle İrem hanım o kadar yardımcı oldu ki ilgisi alakası her anımda birlikte adım attık çok soru sormama rağmen sabırla özenle anlattı dinledi çözüm sundu çözüm önerdi teşekkürler duaderm"

13 Şubat 2025 17:20
Yeliz sonuçtan çok memnun