Rusen sonuçtan hiç memnun değil

DS Automobiles DS7 Marka Araç Mağduru

13 Eylül 2024 21:10

2022 model DS7 Crossback aracımın bakımını düzenli olarak yetkili serviste yaptırmaktayım. Aracım 78.000km de garanti kapsamındayken, şanzıman arızasıyla servise gittiğimde araçta böyle bir arızanın bulunmadığı söylendi. Her serviste aynı şikayeti belirtmeme rağmen asla dikkate alınmadım ta ki araç 100.000 km yi aşmış olduğu anda şanzıman hatası olduğunu söylediler ve bu durumu ben her gidişimde belirtiyordum. Neden buna vaktinde çözüm bulmadıklarını sordum çünkü şikayetim hep belliydi ve her defasında kendilerine belirtiyordum. Şimdi ise cevap olarak dedikleri tek şey, garanti kapsamınız bitmiştir yardımcı olamayız. Sorunu çözmek için garanti kapsamının bitişini mi görmeniz gerekiyordu. İşi ticarete döndürmek için yaptığınız politikalardan biri sanırım. Bu aracın ömrü demek ki 100.000 km ye kadarmış. Satıcılarında ilgileri ve alakaları da süreliymiş sanırsam garanti bitene kadar. Çünkü tekrar tekrar sorunumu iletirken hep askıya alınıp öyle bir durum olmadığı söylendi üstelik böyle bir sorun söz konusu olduğu halde. Sorunu çözmeden hep geçiştirildim ta ki garanti kapsamının bittiği noktada kabul gördüler sorunu ve söyledikleri yardımcı olamayız dan başka bir şey değil. Yani durum o ki aracınızı istediğiniz kadar servise bakıma gönderin asıl sorunlar hep göz ardı edilip, yapılıp geçiliyor hiçbir özen gösterilmeden. Canımızı emanet ediyoruz güveniyoruz ama maalesef ki hiçbir önemi yok paradan başka. O nedenle şikayetçiyim gerekli yerlere de ileteceğim çünkü arızalı olduğu bilinip öyle bir sorunu çözmeden teslim edilen araç insan canını hiçe saymaktır.

profile profile profile

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ds Automobiles DS7 Tahrik Hatası

28 Eylül 2023 18:13

27 Mayıs 2025 18:09
Garantili Araca Yüksek Fiyat Ve İlgisiz Servis Şoku
Tansel sonuçtan hiç memnun değil

Tansel
12 Mart 2024 15:14
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

DS Automobiles Ds Pişmanlıktır! Sıfır Araçta Şanzıman Arızası

21 Eylül 2024 17:12