Hediye sonuçtan çok memnun

Sorumsuz Servis, Çözülmeyen Sorunlar

24 Aralık 2024 15:46
Hediye'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Dreame Türkiye”

Dreame L20 Pro robot süpürgemizi Dreame yetkili servisine gönderdik. Toz haznesini boşaltmıyordu. Servise giden cihaz geldiğinde paspas pedleri ıslak ve korkmuştu, cihazda ıslaklık vardı. Fan değişti deniliyordu ama sorun hala devam etmekteydi. Tekrar gönderdiğimde bu sefer kullanıcı hatası sıvı teması oluşmuş dendi, doğrudur siz ıslak gönderirseniz tabii sıvı teması oluşur. Ayrıca toz haznesinin fotoğrafı çekilmiş ki bende bu kadar dolmamıştı, hazne toz haznesinin temizliği yapılmadığı için bozulmuş deniliyor ki zaten sorun makinenin toz haznesini boşaltmaması. Kesinlikle yardımcı olmuyorlar. Sizin tanınızdan kaynaklı benim cihazım bozulmuş, sorumluluk almak yerine tüketiciyi suçlayıp kolaya kaçıyorlar. Takip no: 5671355

24 Aralık 2024 17:53

Dream genel merkezi aradık servisle ilgili şikayetinizi ilettik yarım saat içinde çözüm sağlandı. Dream in müşteriye önem veren çözüm odaklı bir ekibi var. Dream Türkiye ve müşteri hizmetlerindeki görevliye sonsuz teşekkürler. (Keşke serviste aynı hassasiyete sahip olsaydı)

24 Aralık 2024 17:56

Teşekkürler Dreame Türkiye

Hüseyin
Hüseyin

Bin kez servise gönder sonra, çok memnun kaldım. Ben asla bir daha tercih etmem

Gulbahar
06 Ocak 2025 14:31
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Robot Süpürgem Sıvı Teması Gerekçesiyle Garanti Dışı Bırakıldı

Merve