DP Şampuan DP Tuzsuz Şampuan Problemleri

DP Şampuan DP Tuzsuz Şampuan Problemleri
06 Ocak 2024 13:51

Övülerek anlatılan DP çam terebentin şampuanı ve Hindistan cevizi yağlı saç bakım kremini aldım. Fakat vaatlerin tam tersi gerçekleşti. Şampuan inanılmaz kepek yaptı ve hayatımda ilk defa kepek problemi yasıyorum. Saç kremi de canlı ve parlak saç vaat ederken tam tersi saçlarım çok daha mat ve soluk gözükmeye başladı. Üzülerek hiç memnun kalmadım

08 Ocak 2024 13:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili Tüketicimiz, Öncelikle Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz firmamıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. dp Daily Perfection ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla dp Daily Perfection

12 Ocak 2024 15:37

Değerli Tüketicimiz; Sizlere 444 8 828 müşteri hizmetleri hattımızdan ulaşamadığımızı belirtmek isteriz, sizleri gün içerisinde tekrar arayacağız. Sizde isterseniz müşteri hizmetlerimizi arayarak konu ile ilgili destek alabilirsiniz. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Dp ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla DP Daily Perfection

Nurşen sonuçtan çok memnun

DP Şampuan DP Daily Perfection Şampuan Şikayeti

29 Aralık 2023 18:16
"Geri dönüşleri ve ilgileri için markaya teşekkür ederim, cilt tipime uygun olan ürünü denemem için ürün göndereceklerini belirttiler. Nazik ve çözüm odaklı yaklaşımları için kendilerine teşekkür ediyorum."
DP Şampuan DP Daily Perfection Şampuan Şikayeti

Pamuk Sütlü Şampuan Felaketi