Nurşen sonuçtan çok memnun

DP Şampuan DP Daily Perfection Şampuan Şikayeti

DP Şampuan DP Daily Perfection Şampuan Şikayeti
29 Aralık 2023 18:16
Nurşen'in Teşekkür Mesajı
“Geri dönüşleri ve ilgileri için markaya teşekkür ederim, cilt tipime uygun olan ürünü denemem için ürün göndereceklerini belirttiler. Nazik ve çözüm odaklı yaklaşımları için kendilerine teşekkür ediyorum.”

DP daily perfection çam terebentin şampuanı 2 kutu şeklinde satın aldım, saçlarımda aşırı derecede kepek ve dökülme yaptı. Saç köklerimde aşırı bir kuruluk yaptı, firmadan gerekli açıklamayı bekliyorum... Şampuanı öneri sonucu almıştım fakat istediğim sonucu maalesef alamadım.

02 Ocak 2024 16:27 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sevgili Tüketicimiz, Öncelikle Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz firmamıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. dp Daily Perfection ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla dp Daily Perfection

02 Ocak 2024 17:30

Değerli Tüketicimiz; Sizlere 444 8 828 müşteri hizmetleri hattımızdan ulaşamadığımızı belirtmek isteriz, sizleri gün içerisinde tekrar arayacağız. Sizde isterseniz müşteri hizmetlerimizi arayarak konu ile ilgili destek alabilirsiniz. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Dp ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla DP Daily Perfection

05 Ocak 2024 13:29

08 Ocak 2024 05:34

Tekrar dönüş yapabilir misiniz, teşekkür ederim.

08 Ocak 2024 05:38

Telefondan dönüş yapıyorsunuz ama hiçbir konuşma görüşme yok, telefon tekrardan kapatılıyor.

11 Ocak 2024 16:35

Pamuk Sütlü Şampuan Felaketi