Domino's Pizza Sorumsuzluğu!

20 Haziran 2024 17:26222
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Hediye için teşekkür ederim umarım bir daha bu tarz sorunlar yaşanmaz Domino's dan alışveriş yapmaya devam ederiz.”
18 Haziran 2024 22:54

Ürün yanlış geldi ve üzerinden kıl çıktı

20 Haziran 2024 17:29 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın , Gamze Ç. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

20 Haziran 2024 18:41

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

20 Haziran 2024 21:48

Sorunuma halen çözüm bulunamadı görüştük gayet de iyiydi fakat bana 1 büyük boy ücretsiz alabilirsiniz dendi nasıl alacağımı bilmiyorum yani bunu söyleyerek sorun çözülmedi

21 Haziran 2024 14:08

21 Haziran 2024 14:09

Sarımsaklı Kenar Ücreti Alındı, Ancak Uygulanmadı

26.09.2026 tarihinde Domino’s Yenikent Ankara şubesinden uygulama üzerinden 614140 numaralı siparişle 2 adet orta boy bo...

Soğuk Ve Lezzetsiz Pizzalar İçin Telafi Talebi

Domino's Pizza Küçükköy İstanbul şubesinden son iki siparişimde toplam 4 adet pizza aldım. Siparişler akşam 19:00 sonras...

Domino's Pizza, Pizza Harici Her Şeye Benziyor

Domino's Pizza,Pizza Harici Her Şeye Benziyor

Sefa
Domino's Göçerler Şubesi Hüsranı

Domino's GöçerlerŞubesi Hüsranı

Burak
Domino's Pizza Kütahya Pis!

Domino's PizzaKütahya Pis!

Mine
Malzemesiz Domino's Pizza Gönderimi

MalzemesizDomino's Pizza Gönderimi

Ramazan
Domino's Pizza Mantarsever Pizzada Mantar Yok!

Domino's PizzaMantarsever Pizzada Mantar Yok!

Hülya