Ürünlerimi Satın Alıp Parçasını Çalıp İade Ediyorlar Dolap'ta Onaylıyor

Ufuk
30 Ağustos 2023 02:18

Dolap uygulamasını yıllardır kullanıyorum son günlerde dolandırıcı dolu resmen. İki gündür dikkatimi çekti. Çanta sattım birini kulpunu çalıp hasar verip gönderdiler. Kargolarken video çekmeme rağmen iade onaylandı. İkinci ürün sıfır ürün ve iade talebine hasarlı başka aynı hasarlı çanta resimleri yüklemişler. Dolap yine onayladı. Muhatap bulamıyorum ve şu an kargo 5 gündür hareketsiz duruyor. Kargoda bu şekilde satıcı puanım düşüyor. İade kargo ücreti ödedim ve ürünlerim hasar alıyor. Böyle mi güvence bedeli alıyorsunuz ama ilgilenmiyorsunuz? Mail atmama rağmen yazıklar olsun. 8 yıldır güvenerek kullandığım uygulamaya güvenim kalmadı.

profile profile profile

Şeyda
Şeyda

Uygulama bana haksız yere ceza yaptırımı uyguladı. Ama genel olarak baktığımda satıcıların %90 nı artık alıcıları başka platforma yönlendiriyor. Beni de bunu yapmakla itham etti. Yapmadım ama bundan sonra bende başka platformda satışa başlayacağım herkes gibi. Çünkü Dolap satıcıyı ve alıcıyı asla düşünmeyen kendi cebini dolduran bir uygulama. Eski tadı kalmadı

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Ozan
22 Ocak 2024 14:54
Serenay sonuçtan hiç memnun değil

Serenay
30 Ekim 2023 17:17
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
29 Kasım 2023 22:04