Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Dolap Destek Ekibinin İade Talep Değerlendirme Hataları

Trendyol Dolap Destek Ekibinin İade Talep Değerlendirme Hataları
Berrin
28 Eylül 2023 17:48

Ürün iade talep değerlendirmelerinde hak yendiği kanaatindeyim. Bunu 3 kez yaşadım. Daha bugün tarafıma kırık gelen ürüne iade talebinde bulundum. Satıcı iadeyi kabul etmedi ve bir de üslup olarak yaklaşımı da çok kötüydü. Ve dolap desteğe bağlanıp yardım talep etmek istedim. Fakat dolap destek error bağlanmak namümkün bugün. Ben onlara ulaşamadım ama onlardan bana talebimle ilgili yanıt gecikmedi. Gönderdiğim fotoğrafları falanda incelemişler durumun kargodan kaynaklı olabileceğine karar vermişler. İadeyi reddetmişler. Kargo firmasında Trendyol express Haklıyken hele ki böyle bir satıcıya karşı beni mağdur ettikleri için şikayetçiyim. 20 yıl kargo yapan bir kişiyim. Kutudaki 2 mandal boxa takılı bile değildi. Kırık olduğu için takılmıyor zaten. Kargocunun açıp kırması ve yapıştırması lazım. Önceki 2 iademde de iadenin reddedileceğini hiç düşünmediğim talepleri. Bu değerlendirmeleri yapan arkadaşların mesleki tecrübeleri ve yaşları nedir. Merak etmekteyim. Trendyol ve Dolap gerçekten başarılı uygulamalar ancak müşteri talep değerlendirmede ve satıcı profili konusunda zafiyet olduğunu düşünmekteyim. Şikayetim var ekibinin desteğini rica ederim. İyi çalışmalar dilerim 💐

Evrim
30 Mart 2024 12:28

Asena
11 Ağustos 2023 16:52
Dolap Ve Trendyol Express Satıcı Mağdur Ediyor
Dolap Ve Trendyol Express Satıcı Mağdur Ediyor

Duygu
23 Haziran 2023 08:54
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
09 Kasım 2023 11:21