Özlem sonuçtan memnun değil

22 Aralık 2024 10:27

Dolap uygulama platformundan satış yapmak için hesap açtım. İki yıldır ne emeklerle hesabımı geliştirdim, süper satıcı oldum. Dün birden uyarılmadan hesabım kapatıldı. Yasal olmayan ürünler yüklemişim, öyle yazıyor ama ürünleri yüklerken editörlerimiz tarafından onaylandı yazısı geliyor. O zaman uyarı gelsin, mağdur oldum. Üzüldüm, özlemvelokum adlı kullanıcıyım, kurallara uyan birisiyim, neden oldu acaba öğrenmek istiyorum. Dolabımın açılmasını istiyorum.

profile profile profile
27 Aralık 2024 20:24

Merhaba dolap uygulamasından özlemvelokum adlı kullanıcıyım 1 hafta oldu hesabım kapandı siz şikayetim var ekibi olarak ilettik mesajını gönderdiniz bana teşekkürler ama hala hesabım açılmadı gelişme olmadı bir yanlışlık yaptığımı sanmıyorum lütfen bir daha incelensin hesabım uygun olmayan ürünler varsa onlar silinsin🙏

Sema
Sema

Benim de hesabım da bu sabah kapandı o kadar emeğim var, o kadar ürün yüklemek için caba sarf ettim o kadar puanım vardı. 10 puanım olduğu halde

Merve

Benim de kapandı şu an elim ayağım titriyor neden olduğunu bilmiyorum ve tekrar hesap açtınız mı o kadar emek tekrar ne yapacağız biz nasıl yükleyeceğiz o ürünleri

İlknur
İlknur

Aynı şey benim de başıma geldi. Bu hiç hoş değil umarım kendi hatalarını en yakın zamanda düzeltirler.

Melissa sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Hesabım Gerekçesiz Kapatıldı, Acil Çözüm Bekliyorum

Melissa
02 Temmuz 2025 14:52
dolap-hesabim-gerekcesiz-kapatildi-acil-cozum-bekliyorum-2.jpg
dolap-hesabim-gerekcesiz-kapatildi-acil-cozum-bekliyorum-1.jpg
Merve sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 19:28
Hesabım Haksız Yere Kapandı, Satışlarım Tehlikede!
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
20 Temmuz 2023 13:32