Dolap İkinci El Satış Platformu Dolap Uygulaması

Muhammet
20 Mayıs 2024 11:46

Dolap uygulaması ile ilgili olarak dolapta kullanıp sattığımız ürünlerle alakalı savcılık tarafından ifadeye çağrılıyoruz. Binlerce kişi bu ürünleri satıyor. Acaba savcılık herkesi ifadeye çağırıyor mu? Neden böyle bir uygulamaya izin veriliyor? Ya da ürünler sıkıntılı ise Dolap neden satışını onaylıyor? Bu konuda yetkili mercilerin görevlerini yerine getirmelerini talep ediyorum.

Yorumlar (12)

Emir
Emir

Merhaba sonuç ne oldu

Aslı
Aslı

Merhaba, bende tek ürünle aynı sorunu yaşıyorum, polise ifade verdim 1 ay oluyor, henüz savcılık çağırmadı, ama firma avukatı olduğunu söyleyen biri aradı 100 bin tl istedi, sizde durum nasıl oldu? Nasıl bir yol izlemeliyim bilgi verirseniz çok sevinirim, başıma ilk kez böyle bir şey geliyor

Bahar

Merhaba beni de bugün aradılar hesabım zaten kapatılmıştı ifade vereceğim sizin sonuç ne oldu acaba

Gamze
Gamze

Merhaba bu sorunu yaşayanlar bilgi verebilir mi? Son durum nedir ifadeden sonra nasıl bir yol izlediniz

Abdülkadir

Hocam gittiniz mi durum nedir acaba bilgi alabilir miyim beni de çağırdılar

Hasan

Merhaba ben eylül ayında ifade vereceğim. Siz verdiniz mi son durum nedir

Ayse
Ayse

Merhaba. Bir gelişme var mı, son durumunuz nedir?

Abdülkadir

Merhaba Hocam bugün beni de aradılar son durum nedir acaba gittiniz mi ne dediler bilgi paylaşabilir misiniz acaba

Hasan

Merhaba beni de savcılıktan çağırdılar, ifade verdiniz mi ne sordular, yardımcı olursanız sevinirim

Bahar

Merhaba bugün beni de aradılar zaten hesabım kapanalı 3 ay oldu sizde durum nasıl ilerledi sonuç var mı

Fatih
Fatih

Merhaba aynı şey benimde başıma geldi siz de durum ne şekilde bilgi verirseniz çok sevinirim

Damla
Damla

Merhaba aynı durum Benim de başıma geldi de sonuç ne oldu sonuca bağlandı mı Ya da ne dediler size çok saçma bir uygulama ya

Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Ferdi
26 Mart 2024 09:33