Dolap Apple 11 Alacaktım, 9025 TL Zararım Var

Mukadder
13 Mayıs 2023 14:13

B**Ç** isimli satıcıdan telefon alacaktım Apple 11 eşimin üzerinden eşime link attı. Sonra satın al işlemlerinden girdim IBAN 'a para gönderdim muhasebe departmanına n**** isimli kişi çıkıyor. Muhasebe departmanında para gönderdik yarım saat olmadan sahibinden diye bir numara aradı numara 05316775*** numaralı a**** isimli kişi sahibinden ve dolap aynı hizmet veriyor. Buraya bağlı sizin işleminiz olamamıştır diye bize bilgi verdi. İşlemi tekrar yapalım diyerek bizden bir daha para almaya kalktı ve işleminiz askıya alınmıştır diyerek para onlarda kaldı yani bu durumda dolap üzerinden olsun sahibinden olsun insanları dolan duruyorlar. Benim zararım ne şimdi kim karşılayacak dolap uygulamasından güvenemeyecek miyiz bunun açıklamasını biri yapsın lütfen 9025 zararım var bunun için sizden yardım istiyorum 🙏🏻

Yusuf
Yusuf

Aynı durum benim de başıma geldi elektrik li bisiklet alacaktım 9 bin gitti Allah kabul etmesin

Sıdıka
Sıdıka

Merhaba sizin başınıza gelen olay benzeri benimde başıma geldi. Siz sonuca ulaşabildiniz mi bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem

Ebrar
13 Ağustos 2023 23:34