Semra sonuçtan hiç memnun değil

Doğan Dayanıklı Tüketim Malları Güven Sarsıcı Mağaza Deneyimi

09 Şubat 2024 14:35

İstinyePark'taki Siemens tabelalı işyerinde, bayisi olduğunu sonradan öğrendiğimiz Doğan Dayanıklı Tüketim Malları San. Ve Tic. Ltd. Şti., Siemens firmasının güvenilirliğini zedelemiş, Siemens firması da bu duruma sessiz kalmıştır.

15.06.2023 tarihinde 'İstinyePark İzmir Siemens' şubesinden sipariş fişinde 'kod numaraları' yazılı bulunan 3 adet beyaz eşya sipariş edildi ve ileri tarihli teslim alınarak bedeli kredi kartıyla taksitle ödendi.

Aradan geçen sürede başka bir beyaz eşya ihtiyacı için aynı şubeyi aradığımızda, önceki alımımıza ilişkin malların sistemde kaydının bulunmadığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre, şubede daha önce çalışan ve kendisini mağaza müdürü olarak tanıtarak bizimle ilgilenen çalışanın sorunlu bir şekilde iş yerinden ayrıldığı ve hakkında yasal işlem yapıldığı bilgisi verildi. 3 haftalık görüşme süreci sonucunda tarafımızca alınan ve ödemesi yapılan mallar şirketin carisine işlenmediği ve mallara zam geldiği gerekçesiyle teslim edilemeyeceği bildirildi. Firmaya yapılan ödeme banka hesabına iade edildi. Doğan Ticaret Tüketim Malları çalışanının hatası bize yüklenmiştir. Siemens yazılı mağazalarda Siemens markasına güvenerek alışveriş yapmamak gerektiği anlaşılmıştır.

09 Şubat 2024 15:43 (Şikayetten 1 saat sonra)

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 11:02
Güzin sonuçtan çok memnun

18 Haziran 2025 18:53
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 11:50
Doğan Dayanıklı Tüketim Malları Sattığı Ürünler Arızalı Spotçu Firma