Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Doğan Trend Otomotiv Bimaş Bikes 7.5 20 Elektrikli Katlanır Bisiklet Bimaş Bikes

10 Eylül 2024 10:56

Merhaba, 30.04.2024'te 20" Elektrikli Katlanır Bisiklet sıfır bir bisiklet aldım. E-Folding 7.5 daha 3-4 ay ancak oldu ama bisiklet yolda giderken kırıldı. Satın almış olduğum İstinye bayiye iade için veya servis için talepte bulundum. Merhaba dedim, onlar da merhaba dedi. Sonra problemin ne olduğunu anladıklarında maalesef mesajlarıma cevap vermediler. Kesinlikle bu markayı tercih etmemelisiniz. Alba alın, servisleri var ve devamlı yardımcı oluyorlar. Fabrikaları İzmir'de, İstanbul'da Doğan Trend satıyor, hiç ilgilenmiyorlar. Allah korudu, düz yolda 20 km hızla kırıldı. Bayır aşağıya kırılsa ne olurdu? Düşüp arabanın altında kalsam ne olurdu? Ayrıca YouTube'da bu firmanın reklamını yapanları kınıyorum. Oralara video ve resim koyacağım.

Ahmet
Ahmet
13 Ocak 2025 22:32

Hiç kimse bena yardımcı olmadı

18 Temmuz 2024 16:30

23 Haziran 2024 19:48
Doğan Trend Satış Sonrası Hizmet Vermiyor.!
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 15:02
Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Kymco Downtown 250i: Tekrarlayan Arızalar Ve Garanti Sorunları

10 Şubat 2025 19:44
Ercüment sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2025 21:19