23 Haziran 19:48

Piaggio Medley 150 motosikletimin 1000 km bakımını 24 Mayıs 2024 tarihinde İzmir Doğan Trend'de yaptırdım. 15 Haziran 2024 tarihinde motorumun gaz yemediğini ve ortalama 50 km sürati geçmediğini fark ettim. O tarihten sonra motoru kullanmadım. Doğan Trend'i aradım. Bayramdan sonra aramamı istediler. 20 Haziran tarihinde servis yetkilisi E**** Bey ile konuştum. Ustaya danışıp döneceğini söyledi. 1 saat dönmedi. Kendisini tekrar arayarak bilgi almak istedim, ulaşamadım. Neyse, sonra döndü kendileri. Aracı yürüterek getirip getirmemek konusunda tereddütte olduğumu söyledim. Araç başına gelip bakıp bakamayacaklarını ve ayrıca çekici hizmetlerinin olup olmadığını sordum. Cevaben, motosiklet satarken çekici göndermek, araç başında arıza tespiti yapmak gibi taahhütlerde bulunmadıklarını söyledi. Ustası ile konuştuğunu, aracı binerek getirmenin benim sorumluluğumda olduğunu ekledi. Bildiğim kadarıyla Doğan Trend Türkiye'de 3 yıllık bir marka olarak motosiklet camiasına düzgün bir distribütör olarak girdiğini düşünüyordum. Yanılmışım; benim bu yaşadıklarımdan anladığım, satış sonrası hizmet sıfır, sizi kaderinize bırakıyorlar. Ayrıca 1000 km bakımı sonrası servisten çıkan bir Piaggio motorun 20 gün sonra arıza yapması da çok şaşırtıcı. Sonuç olarak, benden çekici tutarak motoru servise getirmem gerektiğini ve ayrıca yürüterek getirdiğimde doğabilecek sorunlardan sorumlu olmadıklarını belirttiler. Bir çekici tutarak motoru servise götürmemin bana minimum maliyeti 3000 TL. Daha 20 gün önce 1000 km bakımından çıkan Piaggio Medley 150 aracıma sadece yağ değişimine verdiğim ücret 1850 TL gibi yüksek bir rakamdır. Gerçekten Doğan Trend, Doğuş Otomotiv gibi ciddi, güvenilir, düzgün hizmet veren bir marka olmak istiyorsa satış sonrası hizmetlere biraz daha önem vermelidir diye düşünüyorum. Otomotiv ve motosikletler için Acil Yol Yardımı sistemi kurmanın çok zor olmadığını ve ayrıca satış sonrası için zorunlu bir hizmet olduğunu değerlendiriyorum. Doğan Trend İzmir şubesi bana hizmet vermeyerek para kaybetmeyi değil, itibar kaybetmeyi seçmiştir. Garantisi devam etmekte olan 1250 km Piaggio Medley 150 aracıma yerinde arıza tespiti yapmayarak ve servise çekici hizmeti vermeyerek beni mağdur etmiştir. Doğan Trend pişmanlıktır.

Doğan Trend Otomotiv Mg Zs Ev Şarj Olmuyor Ve Servis Buna Çözüm Bulmuyor

19 Mart 11:33

Doğan Trend Otomotiv Kaza Sonrası Uzun Süredir Parça Tedariği Yapılamıyor

Cihan
29 Aralık 2023 15:02

Doğan Trend Otomotiv Bimaş Bikes 7.5 20 Elektrikli Katlanır Bisiklet Bimaş Bikes

Ahmet
10 Eylül 10:56