Emre sonuçtan hiç memnun değil

Dks Store Yeni Ayakkabımdan Çıkan Islık Sesi!

29 Nisan 2024 00:00

Ankara Optimum AVM'deki dikiciler kundura a. Ş.'den aldığım Puma marka ayakkabı iki ay bile olmadan her adım attığımda çıkan ıslık sesi yüzünden giyilemez hale geldi. İade etmek istediğimde mağaza tenezzül edip değiştirmeyi reddetti. 'Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun' dediler.
Firmaya gönderdiğimde Puma 'sorun yok' yanıtını verdi. Aynı AVM'de başka bir markayı giydiğimde mağaza çalışanları alay etti. Özellikle Optimum AVM sahipleri, bu tür güven vermeyen firmalara nasıl izin veriyorlar? Puma, markasının böyle temsil edilmesine nasıl göz yumuyor?

28 Nisan 2024 23:42

Ankara Optimum AVM dikiciler kundura a. S den Puma marka aldığım ayakkabı 2 ay bile olmadan her adim attığımda islik sesinden giyilmiyor iade etmek istediğimde tenezzül edip değiştirmediler bile Tüketici Hakem Heyeti'ne ver diyorlar pişmanlık resmen firmaya yolladık pumaya dediler sorun yok dediler. Orada giyindiğimde başka markada güldüler resmen bir AVM de özellikle Optimum AVM sahipleri nasıl böyle bir  izin veren güven vermeyen firmalara ses çıkarmaz. Puma nasıl markasını sattirtiyor

Hakan
Hakan

Her zaman ve her yerde paylaşacağım dksstore alışveriş pişmanlıktır

11 Eylül 2023 14:12
Salih sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 17:24
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 17:35