Esra sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 17:45

Beymen'in uygulaması üzerinden "dkstore" isimli satıcıdan bir adet kaz tüyü yorgan aldım. Yorgan bana pazartesi günü teslim edildi. Yorganın kılıfının fermuarını açtığım anda kötü bir koku yayıldı bunun üzerine, geri katlayıp kılıfa koymakta zorlanırsam diye kılıfından dahi çıkartmadan ürünü hemen ertesi gün sabah kargoya vererek iade ettim. Bugün iadenin reddedildiğini çünkü yorganın kullanılmış olduğunu söylediler. Öncelikle 24 saat dahi geçmeden ürünü derhal iade ettim ve ürünün katını dahi açmadım. Ürünü kılıftan çıkartmadım yani. Diğer bir saçmalık ise ağustos ayında olmamız. Ankara'nın 40 derece sıcak olduğu bu yaz gününde (kışlık kaz tüyü yorgan) çeyizim için aldığım kışlık yorganı, hemen ertesi gün iade etmiş olmama rağmen kullandı demeleri dünyanın en saçma iade sebebidir. Daha sonra kendi sitelerine baktığımda iade kabul etmediklerini yazmış olduklarını gördüm. Ancak Beymen'e tüketici kanununa aykırı işlem yaptıramayacakları için bu şekilde hayatın olağan akışına aykırı bir savunma bulmuşlar. 40 derece sıcakta 24 saat dahi geçmeden ürünü kullandığımızı iddia ediyorlar.

Serkan
Serkan

Aynı firmadan Beymen Online üzerinden ben de alışveriş yaptım ve bir nevresim takımı aldım. Firmanın kendi sitesinde ürün daha ucuz olmasına rağmen Beymen aracılığıyla alışverişin daha sağlıklı olacağını düşünerek onlardan aldım. Çok benzer bir sorunla karşılaştım. Kalite Yönetimi açısından tam kusurlu oldukları halde bile asla para iadesi yapmıyorlar. Ürünü sadece naylon poşetin içinde gönderiyorlar kutu yırtığından sizi sorumlu tutuyorlar. Tüketicilerin bu firmaya karşı dikkatli olması gerekiyor. Hiçbir kalite anlayışları yok. Beymen de sizi korumuyor. Ürünü onlar satıyor ama ürün bizim ürünümüz değil diyerek aradan çekiliyorlar. Size sadece standart müşteri hizmetleri cevapları veriyorlar. Tek yaptıkları firmayı arayıp iade yapıp yapmayacaklarını sormak oluyor. Beymen kendi Kalite Yönetimi'ni çalıştığı firmalarda uygulamıyor. Çok açık söylüyorum umurlarında bile değil. Şikayetimi ben de burada dile getirdim ve farklı medya araçları üzerinden de aynı şikayetlerimi dile getireceğim. Size de geçmiş olsun.

Esra
Esra

Ben beymeni arayıp firmanın politikasının bu olduğunu söyledim. İadeyi çok uzun bir süre beklettiler. Bu sefer detaylı bir şekilde açıklayıp Tüketici Hakem Heyeti'ne vereceğimi söylediğim bir mail attım. Ertesi gün iademi yaptılar

Sercan sonuçtan çok memnun

Kağan Ky Fashion Ücret İadesi Alamadım!

30 Ekim 2024 13:46
Uygar sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 18:30
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Mekanik Motor (Kocaeli) Mont İadem Yapılmadı

05 Haziran 2024 15:16