Divanev Şikayetim Var Tarsus Mersin

İlknur
27 Mayıs 2024 11:00

Mersin Tarsus Divan Ev Şubesi'nden Aralık ayında masa sandalye takımı ve köşe koltuk takımı ısmarladık. Mobilyalarımız Mart ayına kadar bekletildi. Mart ayında yapılan telefon görüşmesiyle sandalyelerimizin seçtiğim şekilde gelmeyeceğini, bize farklı bir sandalye modeli göndereceklerini söylediler. Bu bilgilendirme teslimat günü yapıldı ve resmen mecbur bırakıldık. Bu bildirim müdürleri tarafından yapıldı. Mobilyalarımız geldiğinde yastıkları ve minderleri yanlış gelmişti. Bunu belirttim ve 3 kere gittim, kibar bir şekilde anlattım ve tekrardan gösterdim hangi renk olduklarını. Fakat olayın üzerinden 3 ay daha geçmesine rağmen, yani toplamda 6 ay geçmesine rağmen, bana hiçbir şekilde geri bildirim yapmadılar. Tekrardan gittim görüşmeye ve bu hafta sonu yine firmanın yetiştiremediğini, yapamadığını söylediler. Divan Ev, büyük bir firma olmasına rağmen nasıl minder yapamaz? Yani en fazla iki üç tane minder yapıp gönderecekler, daha gelmediğini ve süreceğini söylediler. Tarsus şubesinin müdürlerinden dolayı memnun kalmadım.

30 Mayıs 2024 08:22 (Şikayetten 2 gün sonra)
İlknur
13 Haziran 2024 21:33

Hala aranmadım

Kıvanç sonuçtan hiç memnun değil

Köşe Koltuk Teslimatı Aylardır Yapılmıyor Mağduriyet Büyüyor

Kıvanç
29 Haziran 19:40
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
15 Aralık 2023 14:41
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Sözleşme Süresi Geçti, Ürünlerim 5 Aydır Teslim Edilmedi!

Şevval
05 Ağustos 16:56

Mobilya Kurulumu Ve Eksik Parçalarla İlgili Sorun

Kerimcan
05 Aralık 2024 18:00
Mobilya Kurulumu Ve Eksik Parçalarla İlgili Sorun
Nazife sonuçtan hiç memnun değil

Nazife
24 Mayıs 2024 11:06