Samet sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 12:23

11.01.2024 tarihinde Kahramanmaraş Divanev Mağazasından almış olduğumuz ve teslimatı yaklaşık 1 ay önce yapılan; Yatak Odası, Yemek Odası ve Salon Takımı, Oturma Odası olmak üzere 322.000 TL tutarında ki 3’lü setin tamamında sorun yaşamış bulunmaktayız. Gelen tüm ürünlerin hepsinde ( Koltuklar, yemek masası ve dolaplar dahil olmak üzere ) fabrikasyon hatası, yırtıklar, derin çizikler, koltukların ayaklarının birbirinden farklı olması, dikiş hatası ve derin darbeler mevcuttur. Teslimatı yapılan tarihten itibaren 1 aylık süreçte ürünlerin kusurlu ve hatalı gelmesinden kaynaklı iadesi için hem mağaza ile hem genel müdürlükle defalarca kez görüşme sağlayıp bir çözüm yoluna gidilmemiştir. Kahramanmaraş Divanev mağazasına konuyla alakalı çözüm bulmalarını istediğimizde ise mahkemeye başvurarak dava yoluna gitmemizi söylemiş bulunmaktadır. Genel müdürlük ise 1 aydır hiçbir şekilde tarafımıza dönüş sağlamayıp çözüm yoluna gitmemiştir. Yaklaşık 5 aylık evli olmamıza rağmen hala evimize geçemeyip bunca zaman boşuna kira ödeyip hem maddi hem de manevi anlamda ciddi derecede mağduriyet yaşamış bulunmaktayız. Biz Kurumsal Yataş bünyesinde olduğu için Divanev mağazasını tercih etmiştik ama inanılmaz derecede pişmanlık ve üzüntü yaşadık. Hiçbir şekilde iade talebimiz çözüme ulaşmadı ve kusurlu ayıplı ürünler gönderilerek tüketici haklarımız ihlal edildi. Bizim yaşadığımız bu mağduriyeti hiç kimse yaşamasın. Sonuçta para kolay kazanılmıyor. Binbir hevesle aldığımız mobilyalarımız bize eziyet oldu. Başkalarınıda olmasın.

31 Mayıs 2024 10:53 (Şikayetten 3 gün sonra)
31 Mayıs 2024 20:03

Merhabalar Yataş Grup belirttiğiniz numara üzerinden yaklaşık 1 ayı aşkın süredir arayıp bu sıkıntımızı defalarca kez dile getirmemize rağmen maalesef ki bir aksiyon alınmadı. Yine Yataş Grup sizin belirttiğiniz gibi Instagram üzerinden yaşadığımız mağduriyeti ve şikayetimizi detaylı şekilde dile getirdik, fakat yine aldığımız yanıt ilgili birimlere aktarıldı tarafınıza dönüş yapılacaktır denilmesi. 5 aydır ürünlerin teslimatını yapamayıp yeterince mağduriyet yaşadık, üzerine 1 ay önce teslimatını yaptığınız ayıplı kusurlu ürünleri tarafımızca kabul etmememize ve bu şikayetlerimizi yaşadığımız tüm mağduriyetimizi dile getirmemize rağmen, sattığınız ürünün hiçbir şekilde arkasında duramadınız. 1 aydır müşteri hizmetlerinizin numarasını Genel Müdürlüğü her yeri arayıp derdimizi anlatmaya çalışıyoruz ama maalesef ki tek bir muhatap dahi bulamıyoruz. Konuyu Instagram'dan da yazdım. Yataş Grup üzerine belirttiğiniz numarayı ve diğer arayabileceğimiz her yeri de aradım daha ne yapmam gerekiyor? Kullanmadığım eşyaları kullanmadığım bir evde 7 aylık süredir boşa kira ödeyerek sizin sıkıntımızı gidermenizi bekliyoruz. Maddi ve manevi anlamda inanılmaz derecede yıprandık. Artık 1 gün daha tarafınıza en kısa dönüş yapılacaktır duymak istemiyoruz. Sizden bir Çözüm istiyoruz. Konunun aciliyeti ve artık daha hassas bir duruma geldiği için ivedi bir şekilde tarafımıza çözüm yolu bulmuş şekilde dönüşlerinizi rica ediyoruz.

Ezgi
Ezgi

Merhabalar mağduriyetiniz giderildi mi acaba? Bende aynı mağazadan koltuk takımı aldım ve ayıplı ürün gönderdiler ayrıca koltuk rengi farklıydı bende 2 gün önce aradım iade talebi oluşturdum dönüş yapıc

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 16:50
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 13:56