İrem sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 22:56

Henüz 2,5 aydır kullandığım ( tüm gün işteyiz akşamları 1-2 saat ancak oturduğumuz) divanev agata serisi koltuk ve sandalyelerimde hem kumaş potluğu hem de tülerme mevcuttur. Mobilyaların henüz taksiti dahi bitmeden korkunç bir hale gelmiştir. Koltuk kumaşımın başka bir kumaş ile değiştirilmesini istiyorum. Kullanılan bu kumaşın asla bir üründe kullanılmaması gerekiyor. Servis talebinden önce şikayetimi buradan da dile getirmek istedim. Kimse parasıyla rezil olmak zorunda değil. Hele ki bu ekonomik koşullarda

22 Kasım 2024 10:36

Kumaşı bollaşan koltuk ve sandalyelerim için servis talebinde bulundum servis evime geldi ve haklı olduğumu fakat Yataş'ın bollaşan veye topçuk olan kumaşa bir şey yapmadığını söyledi. Aynı servis görevlisi bizzat kendisi iki sandalyemin renginin de farklı olduğunu bize kendisi belirtti ve buna rağmen olumsuz sonuçlandığını belirtti. Divanev ve Yataş grubu servis ve müşteri hizmetleri açısından korkunç bir firmadır. Eksper diye gönderilen kişiye sicil numarasını sorduğumuzda onu da söyleyemedi oysa ki sisteme sonuçları girebilmesi için sicil numarasını kullanması gerekiyor. Eksper adı altında fabrika çalışanlarını gönderdiklerini düşünüyorum. Bu konuyu Tüketici Hakları ile çözeceğim.

1732260850661.img-6957.jpg
14 Kasım 2024 08:27 (Şikayetten 9 saat sonra)
14 Kasım 2024 09:37

Servis talebimizi oluşturduk. Servisin en kısa sürede dönmesini rica ediyorum.

20 Kasım 2024 11:14

Konu ile ilgili hala bir servis gönderilmedi taşınma sürecindeyim taşındıktan sonra taşınırken olmuş, kullanıcı hatası gibi dönüşleri asla kabul etmeyeceğim. Korkunç sorumsuz bir firma. Rezil gibi oldu koltuklar

Divan Ev'den Aldığım Koltuklarda Tüylenme Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Dilara
19 Ağustos 2025 13:57
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
27 Kasım 2024 11:05
Enver sonuçtan çok memnun

Enver
18 Eylül 2024 21:11
"Teşekkürler"
Yataş İzmir Çiğli Divanev Bayi Ürün Değişimini Yapmıyor.

07 Mart 2025 12:45
Koltuk Takımında Tüylenme Ve Deformasyon Sorunları
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Divanev Koltuk Ve Sandalye Kumaşlarında Tüylenme

Sibel