Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu TV Kumanda Algılamıyor

13 Ağustos 2023 20:34

BİM'den aldığımız almakla hata ettiğimiz Dijitsu 55" TV kumanda algılama sorunu ile karşılaştık. Yeni kumanda aldım oda çalıştırmadı ne Dijitsu çağrı merkezine ulaşabildim ne de servise paramla pişman olmaya başladım. Bir şekilde servise ulaştım servis arıza kumanda dan kaynaklı ise 300 TL servis bedeli talep edilir dedi. Ona da tamam dedim servis geldi. Tv servis elemanına bakıyor servis elemanı TV ye bekledik üç beş kişiyi aradı konu ile bilgi sahibi değiller. Müdahale edemiyorlar biz konu hakkında bilgi edinelim araza nedendir araştıralım dedi. Bıraktı gitti. Hiç içime sinmemişti alırken hatta eşime şimdi bu iş kasaptan pense almak gibi bir şey akıl işi değil demiştim onun ısrarı üzerine hataya düştük Dijitsu marka servis yok muhatap yok

07 Eylül 2023 14:31

Dijitsu servisi tarafından TV alındı 20 gün oldu geri dönüşte yok çağrı merkezine ulaşmak ne mümkün garantisi var dedik bozulan TV yi gönderdik bir aydır paramla stres yaşıyorum bir TV tamircisine uğradım sordum 250 TL'ye ben arızayı giderirdim dedi garantisi batsaydı madem malının arkasında durmuyorsun üretme Dijitsu ürün

Gürkan
Gürkan
Benzer Şikayeti Var

Ne yaptınız cozulebildimi

Maalesef çözülmedi

Seda sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 11:10
Rumeli sonuçtan hiç memnun değil

Rumeli
08 Ocak 2024 14:59