Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Adına Arayıp Taahhüt Bitti Dendi? Digiturk / Beın Connect

17 Mart 2024 18:35

Taahhüdünüz bitmiş olarak görüntülüyoruz, oluşan 500₺ küsuratlı bir tutar söylendi bunu biz karşılayacağız. Türk Telekom kullanmaya devam edeceksiniz. Ekstra olarak sizlere Digiturk/beIN Connect hediye edeceğiz dendi. Kurulum için 8 Mart 2024 günü 1 personel gelerek sadece kimlik kartım ve e Devletten alınan pin ile tamamlandığını gün içerisinde modem değişikliği için geleceklerini söyledi. 9 Mart 2024 ya da 11 Mart 2024 günü modem geldi Türk Telekom.

İnternet hızımda problem olduğu için Türk Telekom'u aradım ve Digiturk internet kullanıyorum vs. Söylediğimde bizim böyle bir hizmetimiz yok taahhüdünüz 2025'te bitiyor dediğinde şok oldum. 286 ₺ ödediğimiz bir faturaya neden 400-500 ₺ ödeyerek kullanım sağlıyım?

Digiturk müşteri hizmetlerine bağlandığımda sizi arayan bayiyi görüntüleyemiyorum Beinconnect.com.tr/ana-sayfa linki atıyorlar SMS olarak Canlı Destekten yardımcı olabilirler dedi. Robotla konuşuyoruz :) Müşteri hizmetlerine aktarmasını istiyorum o ekranda donup kalıyorum.

Bu yeni abone taşıma taktiği sanırım Digiturk'ün. Kesinlikle kabul etmiyorum ve gerekli bilgilendirmek yanlış verildi. Hiçbir şekilde de kimse bunu kabul etmiyor. Cayma bedeli ödemem gerekiyormuş.

İlgili dönüşü ve bu yapılan yanlışı düzeltmenizi rica ediyorum.

23 Mart 2024 22:53

Geri dönüşleri çok komik kandırıldığımı söylüyorum dijital onay verildiğini iletip çekiliyorlar. Bu şikayeti iyi okuyun gerçekten inanılmaz derece prim almak için insanlarla resmen dalga geçiyor Digiturk bayileri. Fesih işlemleride bir o kadar zahmetli.

20 Mart 2024 21:19
Türk Telekom Adı Altında Digiturk Yanıltmacası
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Nilüfer
09 Kasım 2024 14:05
Digiturk İle Yaşanan Taahhüt Ve Hizmet Sorunları
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
11 Mayıs 2024 07:49