Digiturk Yanıltıcı Satış Taktikleri

29 Ocak 2024 14:46

Aralık 2023 tarihinde aranarak, Türk Telekom abonelik taahhüdümün bitimine az kaldığı, yenilemem gerektiği ve kampanya dahilinde Digiturk ile birlikte indirimli bir fiyat sunulacağı teklif edildi. Kampanyada TTNET ® ile Digiturk'ün anlaşmalı olduğu belirtildi. TTNET internet faturamdan daha ucuz bir bedel olacağı ve ekstra olarak üyeliğime 2 ay hediye olarak tanımlanacak Bein Connect üyeliği yapılacağı tarafıma belirtildi. Telefonuma Digiturk tarafından SMS yoluyla onay linki gönderildi. Onların söylemine göre ben onay verdikten sonra Digiturk kurulum firmasından kurulum için iletişime geçildi. Ocak 2024 dönemine ait olan 444,08 TL değerinde fatura oluşturuldu. Bağımsız bir Digiturk üyeliği yapılmış. Digiturk tarafından yanıltıcı bilgi verilerek abonelik anlaşması sağlandı ve akabinde üyeliğimin devam ettiği ve taahhüdümün bitmiş olduğu devamında kullanmış olduğum internet tüketiminin ücretlendirildiği bilgisi Türk Telekom şirketi tarafından iletildi söz konusu durum yaşanana kadar taahhüdüm yenilendiği düşüncesi ile ilgili firmalarla iletişime girmemiştim. Eksik ve hatalı bilgi verilmesi sonucunda maddi olarak haksızlığa uğradım ve Digiturk tarafından üyeliğimin iptalini istemem karşısında cayma bedeli talep edilmektedir. Sözleşmenin cayma bedeli olmadan ve herhangi bir ücret ödemeden iptalini talep ediyorum. Kişisel verilerimin iznim olmadan toplandığı ve maddi manevi zarara uğratıldığım, müşteriyi yanıltıcı satış taktikleriyle yapılmış sayılan bu Digiturk aboneliğinin 6502 sayılı kanun kapsamında değerlendirilmesini ve kurulum, cayma bedeli olmadan üyeliğin iptal edilmesini istiyorum. Ses kayıtlarının incelenerek gerçek durumun tespit edilmesini talep ediyorum. Müşteri hizmetleri ile mağduriyetimin giderilmesi için iletişime geçtiğimde rızamın alınarak işlemlerin tamamlandığı söyleniyor. Şebeke durumuna gelmişler ve beni de ağlarına düşürmüşler. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Bu şikayetimin aynı zamanda suç duyurusu olmasını talep ediyorum. İznim olmadan müşteri numarama kadar alınıp tüm bilgiler aktarılıyor.
İlgili kurumlarca gereğinin yapılmasını arz ederim

Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
05 Ocak 2024 15:44

29 Aralık 2023 19:30

26 Aralık 2023 14:54
Feride sonuçtan hiç memnun değil

Feride
09 Ekim 2023 19:11
Yaprak sonuçtan hiç memnun değil

Yaprak
19 Ekim 2023 23:00