Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Türk Telekom Sözde Ortak Kampanyası

Digiturk Türk Telekom Sözde Ortak Kampanyası
05 Aralık 2023 18:53

Dün Türk Telekom adını kullanarak Digiturk tarafından bir kampanya teklifi aldım. Türk Telekom'daki internet hizmetimi Digiturk Taraftar paketi ile birleştirmem halinde, internetim için ilk üç ay 99 TL, sonrasında ise 319 TL indirimli tarife uygulanacağı belirtildi. Konuşma, Türk Telekom fatura bilgilerimi paylaşarak başladığı için şüphe duymadım ve kampanyayı kabul ettim. Ancak aynı numarayı tekrar aradığımda numaranın geçersiz olduğu bildirildi. Bugün cihaz kurulumu gerçekleşti fakat yaptığım araştırmalar sonucunda Türk Telekom ile Digiturk arasında böyle bir anlaşmanın olmadığını öğrendim. Digiturk'ü aradığımda, Türk Telekom adına arandığımı soğukkanlılıkla ifade ettiler. Kendilerine durumu ilettiğimde ise konu hakkında bilgisiz olduklarını söylediler. Sonuç olarak, Digiturk, Türk Telekom adını kullanarak kendi paketlerini pazarlıyor ve sorumluluktan kaçınıyor. Türk Telekom fatura bilgilerime nasıl ve nereden ulaşıldığı ise belirsiz. Digiturk'ü arayarak iptal talebinde bulundum. Cayma bedeli ödemeden iptalin gerçekleşeceği söylendi, beklemekteyim. Ayrıca, elimdeki cihazı Digiturk bayisine götürmem gerekiyor; aksi takdirde kendileri gelip alırlarsa 300 TL servis ücreti ödemem gerekecekmiş. Yaşananlar tamamen kabul edilemez bir durum. Bu tür olumsuz deneyimlere rağmen nasıl hala yaptırım uygulanmadığını anlamak güç.

06 Aralık 2023 16:28

Dün aradığımda ücretsiz iptal edeceklerini söylediler fakat bugün teyit etmek için tekrar aradığımda cayma bedeli olarak 200 lira fatura, 28,5 lira damga bedeli yansıtacaklarını söylediler.

09 Aralık 2023 13:39 (Şikayetten 3 gün sonra)

07 Mayıs 2024 18:13
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2024 17:43

Belkıs
02 Temmuz 2023 18:23
Mine sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 12:30

Cansel