İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Türk Telekom İnternet Adı Altında Hile

Digiturk Türk Telekom İnternet Adı Altında Hile
İbrahim
05 Mart 2024 12:52

Türk Telekom adı altında Digiturk temsilcileri beni aradı. İnternet taahhüdümün biteceğini ve yenilemem gerektiğini, 250 TL karşılığında 100 Mbps internet ve Digiturk paketi teklif ettiler. Ben de 'tamam' dedim, 'mesaj gelecek, onay verin' dedi. Telefonu kapattıktan sonra anladım ki bu işte bir tuhaflık var. Şikayetvar sitesinde bir sürü benzer şikayet var. Hayırdır, Digiturk böyle bir duruma mı düştünüz? Gelen mesajı engelledim ve sildim. Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımda, 'Bizim Digiturk ile bir anlaşmamız yok' denildi. BTK dahil, CİMER'e her yere yazacağım.

Ali
Ali

28/02/2026 tarihinde kendilerini TurkNet yetkilisi olarak tanıtan kişiler tarafından telefonla aranmış bulunmaktayım. Görüşmede, mevcut internet aboneliğime ek kampanya olduğu belirtilerek tarafımdan Digiturk aboneliği için onay alınmıştır. Ancak daha sonra TurkNet ile yaptığım görüşmede, böyle bir iş birliği veya kampanya bulunmadığını öğrenmiş olup, yanıltıldığımı anlamış bulunmaktayım. Henüz kurulumu yapılmamış olan Digiturk aboneliğimin derhal iptal edilmesini talep etmekteyim. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun kapsamında 14 günlük cayma hakkımı kullandığımı bildiririm. Tarafıma herhangi bir aktivasyon, kurulum, cayma veya benzeri bir bedel yansıtılmamasını talep ediyorum. Aksi durumda BTK ve Tüketici Hakem Heyeti nezdinde yasal haklarımı kullanacağımı bildirir, gereğinin yapılmasını arz ederim.

09 Nisan 2024 17:05

31 Ağustos 2023 12:47