Mina sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Tarafından Zorla Üye Yapıldım

Digiturk Tarafından Zorla Üye Yapıldım
06 Temmuz 2024 02:25

Türk Telekom'dan aranıp zorla "paketin yanında bedava" diye Digiturk bağlattılar. Digiturk'e arayıp şikayet ettim fakat cevap olarak kendinizi haklı beni mağdur olduğum için haksız buldunuz. Üstüne Soruşturma açılıp mağduriyetimin giderilmesi yerine şirketiniz tarafından her gün toplam 4 arama ve mesajla tehdit edilmeye başlandım. Böyle olunca bünyesinde "diğer şirketlerden veri satın alan kötü niyetli çalışanlar barındıran disiplinsiz bir şirket" olmaktan ziyade bu işi yapanın direkt Digiturk'ün kendisi olduğunu düşünmeye başladım. Bir tek ben de değil yüzlerce insanın şikayeti birikmiş bu şekilde. Siz müşteriye hizmet veren çalışan sayısından çok para tahsil eden avukat mı çalıştırıyorsunuz? Şirketinizi böyle mi geçindiriyorsunuz? Medya yayıncısı mısınız yoksa örgütlü para tahsil etme organizasyonu mu? Lütfen hatanızdan vazgeçin bunca insanı mağdur etmekten utanmıyorsunuz da hiç. Bana tehdit içerikli mesajlar ve aramalarda bulunmayı bırakıp hatanızdan dönün dava açıp bütün sosyal medya platformlarında mağduriyetimi dile getirmek zorunda bırakıp zamanımı zayi etmeyin.

18 Temmuz 2024 01:56
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
08 Temmuz 2024 20:35
Şikayet Türk Telekom Adı Altında Digiturk Üyeliği

09 Ağustos 2023 18:58

24 Ağustos 2023 18:55
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Sözleşme Sonrası Yüksek Fatura Ve Çözülmeyen Mağduriyet

14 Temmuz 2025 12:07