Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Cihaz (kırmızı Işık) Arızası

Digiturk Cihaz (kırmızı Işık) Arızası
14 Ocak 2024 09:44

Dün akşam kapatıp, sabah Digiturk cihazımı açtığımda kutu da sadece kırmızı ışık yanıp sönüyordu. Müşteri hizmetleri ni aradığımda bana 432 TL servis ücreti ile yardımcı olabileceğini belirtti. Bu durumu internetten araştırdığımda Mayıs 2023 den bu yana fazlaca bu sorunu yaşayan abone olduğu gözlemledim. Sorunumun bir an önce çözülmesini talep ediyorum. Belli ki bu durum kasıtlı yapılıyor para kazanabilmek için...

Gökhan
Gökhan

Bugün aynı olay benim başıma geldi. Kırmızı ışık yanıp sönüyordu. Müşteri hizmetlerini aradığımda teknik servisin gelip cihaz değişeceğini belirttiler ve bunun ile ilgili 450 TL teknik servis ücreti yansıtacaklarını belirttiler. Kabul etmedim ve kendim yapabilir miyim diye incelemeye başladım. Kontrol ettiğimde içendeki bir kondansatörün şişmiş olduğunu fark ettim. Ardından cihazı bir elektronik tamircisine götürdüm. Kondansatörü değiştirince makine çalıştı. İçine baktığımda daha önce de cihazın söküldüğünü tespit ettim. Cihaz kaynaklı kronik sorun olabilir. Ben para vermedim ama maksimum 50 - 100 TL'ye çözülebilir.

Cüneyt

Teşekkürler bende kontrol edeyim o halde

Merhaba, Benzer şikayeti uzun zamandır yaşıyoruz. Siz ücretsiz bir şekilde çözebildiniz mi?

Cüneyt

Maalesef, kapalı şekilde duruyor cihazım. Günü geldiğinde kapattıracağım aboneliği. İlgisiz alakasız bir firma.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 22:14

23 Eylül 2023 00:35
Digiturk Kutu Arızası, Haksız Servis Ücreti!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2023 12:12