30 Mayıs
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunumu çözdünüz ama arayınca ulaşabileceğimiz canlı bir müşteri hizmetleri muhatabı olursa daha hızlı çözülebilir sonuçta takımımın şampiyonluk maçını mobil internetten izlemek zorunda kaldım. Daha kaliteli bir teknik destek olmalı. Teşekkürler.”

Tod ve Bein Connect'e Android TV uygulaması ve mobil uygulama tarayıcı fark etmeksizin kendi Wi-Fi ağımdan giremiyorum. URL uyarısı alıyorum. Mobil internetle girebiliyorum acil bu sorunun çözümünü istiyorum. Gelecek sezonunda maçlarını aldım ama izleyemiyorum. Bu nasıl bir şey Digiturk müşteri hizmetlerini arıyorum sadece bant kaydı karşılıyor canlı bir destek yok muhatap yok.

30 Mayıs 23:56

Merhaba Murat S., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

31 Mayıs 00:57

Bekliyorum

01 Haziran 00:19

Aradan 24 saat geçti hiçbir gelişme yok lütfen bu sorunu çözün ya da paramı iade edin yolsa Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim.

02 Haziran 15:25

Sayın Murat S., ile 02.06.2023 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

02 Haziran 15:39

Teşekkür ederim sorunum çözülmüş.

02 Haziran 15:41

02 Haziran 15:59

Digiturk Canlı TV İzleme Sorunu Bein

08 Haziran

Ben Connect Android TV kullanıyorum. Canlı TV ve diğer içerikleri izleyemiyorum. 1 haftadır acil müşteri hizmetleri dönüş yapmıyor. Telefona ulaşamıyorum. Sosyal medya hesaplarına dönüş yapılmıyor. Lütfen arayın. Aksi takdirde esimin adına kayıtlı hesap numarası 21750999/hizmet numarası 34790654 ipt...

Bein Connect 'in Sorunlu Uygulaması

17 Kasım 2022

Yaklaşık 20 gündür beın Connect Android TV'de çalışmıyor. Android 12 güncellemesinden sonra böyle bir sorun oluştu. Kullandığım alet Google marka Google TV with Chromecast. Netflix, Blutv, Exxen gibi platformlarda bu sorunu yaşamadım ama beın Connect de böyle bir sorun var. Ben bunu ilk olarak 30 ek...

Digiturk Kutusundan Kaynaklı Ses Sorunu

3 gün önce

Android TV kullanıyorum ve Digiturk kullanıyorum Digiturk kutusundan kaynaklı olarak televizyon görüntü var ses yok saatlerdir arıyorum. İletişim çağında iletişim kuramıyoruz böyle saçmalık olmaz. Şu an bu cümleleri yazarken hala telefonunda bekliyorum.

Digiturk Android TV'de İzleyemiyorum

2 hafta önce

Taraftar paketi aldım, Android TV'de izlemek için yükseltmek istiyorum. Hiçbir kanaldan muhatap olacağım müşteri hizmetleri bulamıyorum. Acil yardım bekliyorum. Digiturk beni aramasını bekliyorum. TV'de maçları izleyemiyorum. Acil destek bekliyorum. Digiturk den

Digiturk Android TV'de İzleyemiyorum

Digiturk Tod TV Para İadesi Yapılmaması.

2 hafta önce

13.08.2023 tarihin de Digiturk tod TV üzerinden 1908 TL'ye sezonluk süper lig paketi satın aldım. Aldığım paket 3 ekranmış Android TV olmadığını fark edip paketimi yükseltmek için müşteri hizmetlerine bağlandım. Müşteri hizmetleri de yeni 4 ekran sezonluk Süper Lig paketi alın eski paketin iadesi ol...

0 Yorum

Digiturk Şikayetvar üye markasıdır