Dicle Elektrik Dağıtım Ve Anonim Şirketi Şanlıurfa

Dicle Elektrik Dağıtım Ve Anonim Şirketi Şanlıurfa
15 Ağustos 2024 10:28

Benim şahsıma, abonesi olmadığım ve yerini bile bilmediğim iş yerim olduğunu beyan ederek ve bana icra yoluyla Aralık 2023 te 11 bin tl. Kaçak kullanımdan dolayı ceza kesilmiş. Bu cezadan altı ay sonra ikamet ettiğim evden çıkıp yeni bir eve geçip yeni abone alacağım zaman bana bir kaçak kullanımından dolayı cezam olduğunu söylediler. Hemen Dedaş müdürlüğüne gidip itiraz dilekçesi verdim ve reddedildi iki ay sonra tekrar bir dilekçe verdim tekrar reddedildi. Ben emekliyim ve karaciğer nakil hastasıyım evimden dışarı bile çıkmıyorum. Depremzedeyim kiradayım, bundan dolayı sağlığım tekrar bozuldu ve Aile huzurum kaçtı. Dicle elektrik kurumunu gereken yerlere şikayete bulunacağım.

25 Eylül 2024 19:34

Tekrar ediyorum, benim t. C. Me yazılan cezanın benimle alakası yok burada yazdığım dördüncü şikayetim. Kaçak elektrik cezasının yazıldığı mekanın benimle hiçbir alakası yok. Ama bu cezayı bana ödetmek zorundan bırakan Dicle elektrik kurumunun yönetici ve bu haksız cezaya sebep olan herkesi Allah'A havale ediyorum hakkım haram olsun inşallah. Beni maddi manevi zarara uğratınız allahınızdan bulunuz. Ben o parayı deprem nedeniyle yıkılacak dairemin kapı, pencere lavaboları satarak ödedim. İnşallah Allah hakkı hak eder. Allahınızdan bulursunuz.

18 Ağustos 2024 18:58

Dicle Elektrik kafasına göre vatandaşa ceza kesemez. Daha önce de şikayet varda yazmıştım. Benim adıma abonesi olmayan ve yerini bile bilmediğim bir iş yerinin kaçak kullanım cezası benim tc. Me yazılmış dükkanın açık adresini istedim vermediler. Sadece ısız bir yerde bir baraka resmi gösterdiler. Hayatımda böyle bir yer görmemişim. Ben karaciğer nakil hastasıyım, evimden dışarı bile çıkmıyorum. Dicle elektriğin bu iftirasından dolayı sağlığım tekrar bozuldu. Bu alenen vatandaşı haraca bağlamaktır. CİMER'e de yazdım burda daha önce de yazdım kurum memurları beni arayıp ısrarla cezayı ödememi istiyorlar bilmediğim bir yerin cezasını neden ödeyeyim? Keşif çıkarsınlar suçliyi bulsunlar. Diyorlar ki 6 ay geçmiş altı ay önce bana tebliğ edilseydi zaten gidip itiraz ederdim. Benim bilgim mayıs 2024 te oldu ve gidip itiraz ettim. Üç aydan beri evimin huzuru kaçtı ruh halim bozuldu. Bir an önce Dicle elektrik kurumunun bu yanlışı düzeltmesini ve özür dilemesini bekliyorum.

17 Ağustos 2024 12:26

Daha önce de şikayet yazmıştım bu ikinci şikayetim. Bir şikayete CİMER'e yaptım. Ve ben şikayetimi tekrarlıyorum., Benim şahsıma abonesi olmadığım ve yerini bile bilmediğim iş yerim olduğunu beyan ederek ve bana icra yoluyla Aralık 2023 te 11 bin tl. Kaçak kullanımdan dolayı ceza kesilmiş. Bu cezadan altı ay sonra ikamet ettiğim evden çıkıp yeni bir eve geçip yeni abone alacağım zaman bana bir kaçak kullanımından dolayı cezam olduğunu söylediler. Ve ben hemen Dedaş müdürlüğüne gidip itiraz dilekçesi verdim ve bu itirazım reddedildi. İki ay sonra tekrar bir dilekçe verdim tekrar reddedildi. Ben emekliyim ve karaciğer nakil hastasıyım evimden dışarı bile çıkmıyorum. Bu iftiradan dolayı sağlığım tekrar bozuldu ve Aile huzurum kaçtı. Ama Dicle elektrik bu cezayı ısrarla ödememi bekliyor, beni hırsızlıkla itham ediyor. Ben bu Cezayı kesinlikle ödemem. Dicle elektrik benden haraç alamayacak ve ben hakkımı sonuna kadar arayacağım iftira atmak bu kadar kolay olmamalı. Gidin araştırın gerçek hırsızı bulun. Gururum incindi. Dicle elektrikten bir an önce cezanın iptalini ve özür dinlemesini bekliyorum.

15 Ağustos 2024 10:36 (Şikayetten 8 dakika sonra)

21 Ağustos 2025 17:33
Mehmet sonuçtan memnun değil

19 Eylül 2024 23:22

11 Aralık 2023 15:07

04 Mayıs 2024 20:40
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmayan Elektrik İçin Yüksek Kaçak Fatura Mağduriyeti

29 Mayıs 2025 16:01