DHL Almanya'dan Gönderim Sağlanan Evrakım Kayıp

DHL Almanya'dan Gönderim Sağlanan Evrakım Kayıp
23 Şubat 2024 16:59

DHL firması Almanya'dan 21 Ocak 2024 günü benim için çok önemli nüfus müdürlüğüne verilecek olan ve çok aciliyeti olan evrakımı gönderim yapıldı. 1 Ayı geçmiş olmasına rağmen evraktan haber yok DHL evrak olunca Türkiye'den PTT ile gönderim sağlıyormuş. Almanya DHL ile görüştüğümde kargonun Almanya'dan çıktığı için takibini yapamadıklarını, nerede olduğunu göremediklerini söylediler. PTT ile görüştüğümde Kargonun hala Almanya'da gönderim sağladığım şubede olduğunu söylediler. Şimdi kime inanacağımı şaşırdım ve olan bana ve zamanıma oldu. Mağduriyetim gerçekten çok büyük. Beklediğim bir giysi, parfüm veya kişisel eşya olsa neyse beklerim ama o gönderim sağlanan evrakı almak içinde Almanya'da bir ton zaman ve para harcadım. Şimdi o belgeyi tekrardan çıkarttırmak için uğraşıyorum. Benim mağduriyetimin bu iki firmanın umurunda olmadığını ve bir çözüm sağlanmayacağını bilerek bu şikayeti yazıyorum. Eğer benim gibi kargosu gelmeyen varsa beklemesinler çünkü bu iki firmadan haber gelmiyor.

Defne
Defne
17 Ağustos 2024 02:57

Üstünden tam 6 ay geçti siteye girince güncelleme yapayım dedim. Arkadaşlar evrak hala kayıp ve ne bir bilgi ne bir geri dönüş hiç birisi sağlanmadı. Evrakı 1 ay sonra muhatap bulamayınca tekrar çıkarttırıp arkadaşım Almanya'dan getirdi

Ayhan
Ayhan

Aynısı benim başıma geldi PTT Kargo ile evrak gönderdik kayboldu durumu izah ettim beni mudur ile görüştürler tutanak tuttuk geçen gün aradılar evrak kaybolmuş bana tazminat verecekler

03 Aralık 2024 23:06

Berivan
24 Ocak 2024 02:20
PTT Kargo Almanya'ya Gönderdiğim Evrakları Teslim Etmediler
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 15:56